Antena Căutare

Articole despre tarhon

Brânza cu tarhon și chimen bate importul

Brânza cu tarhon și chimen bate importul

În ţara în care mâncăm în mare parte de la străini, câţiva fermieri din Braşov şi Covasna şi-au dat seama că trebuie să reinventeze cooperativele agricole. Doar aşa, spun ei, pot susţine livrările către marile magazine. Şi-au unit...

Vineri, 12.10.2018, 13:27
Reteta zilei: Tagliatelle cu pui la gratar si rosii

Reteta zilei: Tagliatelle cu pui la gratar si rosii

Aceasta reteta se prepara in 25 de minute, are un continut redus de grasimi si este o sursa buna de vitamina C.

Marti, 19.06.2012, 00:00
Reteta zilei: Pui la cuptor cu sos de vin si tarhon

Reteta zilei: Pui la cuptor cu sos de vin si tarhon

Incearca puiul la cuptor cu aroma usoara de tarhon pentru un pranz in familie!

Sambata, 19.05.2012, 00:00
Reteta delicioasa: Pateu de ciuperci si castane

Reteta delicioasa: Pateu de ciuperci si castane

Toamna este perioada castanelor. Acestea sunt delicioase si se prepara rapid. Iata o reteta rapida de pateu cu ciuperci si castane!

Sambata, 15.10.2011, 00:00
Plantele aromatice si puterea gustului

Plantele aromatice si puterea gustului

Condimentarea mancarii cu ierburi aromatice este o adevarata arta si se invata in timp. Condimentele dau identitate mancarii, transformand-o din una obisnuita in ceva special

Miercuri, 13.07.2011, 00:00
Reteta zilei: piept de pui sotat in mustar si tarhon

Reteta zilei: piept de pui sotat in mustar si tarhon

Reteta zilei de duminica aduce in prim-plan pieptul de pui, pregatit insa intr-un mod special: in mustar de Dijon si cu infuzie de tarhon. Pofta buna!

Duminica, 19.06.2011, 00:00
VIDEO! Reteta speciala: oua savuroase coapte

VIDEO! Reteta speciala: oua savuroase coapte

Laura Calder, prezentatoarea emisiunii "Sa gatim frantuzeste", de la Euforia TV, a pregatit oua coapte in forme - o reteta speciala, cu arome fine date de somon si de trufa. E un preparat excelent fie pentru un mic dejun savuros, fie pentru momentele in care avem oaspeti si dorim sa-i impresionam cu orice chip.

Joi, 14.10.2010, 00:00
x