În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă delicioasă de tartă sărată cu brânzeturi, șuncă presată și pere.
Joi, 25.11.2021, 14:33Rețetele de tarte, indiferent că sunt dulci sau sărate, sunt foarte apreciate, pentru că se prepară rapid și ușor, cu ingrediente la îndemâna tuturor. Și pentru că suntem în plin sezon al dovleceilor de grădină, să ne răsfățăm cu o Tartă cu dovlecel și brânză.
Vineri, 03.07.2020, 08:26Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și inedită Rețetă de Tartă aperitiv cu fasole și linte, pe care o putem încerca și noi, că tare bine arată!
Joi, 26.03.2020, 12:48Merge de minune o porție dintr-o tartă aperitiv cu file de ton și ciuperci, servită ca gustare într-o zi de post cu dezlegare la pește! Iată că dacă ne dorim o rețetă cu pește, o putem prepara chiar și sub formă de tartă aperitiv.
Miercuri, 25.03.2020, 07:57Se spune că un preparat bun trebuie să placă mai întâi privirii adică ”să-l mănânci cu ochii”. Iar această tartă curcubeu cu brânzeturi și legume multicolore se încadrează perfect zicalei din popor.
Vineri, 07.02.2020, 07:46Pentru că e piața plină de spanac proaspăt, plin de savoare și vitamine, e păcat să nu profităm de beneficiile lui, așa că îl vom include în cât mai multe preparate, gustoase și sățioase. Începem cu o delicioasă Rețetă de tartă cu spanac și ouă.
Joi, 07.11.2019, 08:32Perfectă pentru orice masă din zi, dar și pentru pachetul de a doua zi, această delicioasă tartă cu legume!
Luni, 29.07.2019, 09:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de Tartă cu Somon și multe alte ingrediente ce tronează pe aceasta într-un spectacol de culori și gusturi.
Marti, 28.05.2019, 08:29Pentru dimineți frumoase, de weekend, petrecute alături de familie, să ne răsfățăm cu o delicioasă și aspectuoasă Tartă aperitiv cu brânzeturi și roșii cherry multicolore!
Vineri, 21.09.2018, 08:30Tarta simplă de vară cu brânză și dovlecel este perfectă pentru a fi servită atât calda, la mic dejun, cât și rece, în pauza de masă de la serviciu. Este o tartă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și sățioasă.
Marti, 01.08.2017, 09:45