Antena Căutare

Articole despre ulei de masline

Tartar de scoici si caviar

Tartar de scoici si caviar

Ingrediente: scoici, caviar, lamaie verde, ulei de masline, sare, verdeata, lemn de cedru. Preparare: scoicile se curata de muschi si se taie in bucati mici. Se adauga coaja de lamaie verde, dar si putin suc de lamaie verde si ulei de masline cu aroma...

Luni, 12.07.2010, 17:56
Somon cu quinoa si legume

Somon cu quinoa si legume

Ingrediente: somon, quinoa, dovlecel, ceapa rosie, morcovi, rozmarin, spanac, ardei gras, usturoi, ulei de masline Preparare: quinoa se pune un pic la inmuiat, dupa care se pune la fiert la foc mic. Apoi, somonul se pune la cuptor, impreuna cu...

Luni, 12.07.2010, 16:47
Pastrav cu legume si ierburi aromatice

Pastrav cu legume si ierburi aromatice

Ingrediente: pastrav, dovlecel, rosii, ardei kapia, lamaie, rozmarin, dafin,salvie, ulei de masline, vin alb Preparare: pastravul se unge cu ulei de masline, se da cu sare si cu piper, iar apoi se pun ierburile aromate si se pun in interiorul...

Luni, 12.07.2010, 16:45
Risotto cu sofran

Risotto cu sofran

Ingrediente: orez arborio, ceapa, sofran unt, vin alb, supa de legume, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Preparare: se prajeste ceapa in ulei de masline, dar doar putin. Se adauga sofranul apoi orezul. Se adauga supa de pui si se lasa 18 minute....

Luni, 12.07.2010, 16:30
Creveti cu cerneala de sepie

Creveti cu cerneala de sepie

Ingrediente: creveti, sepie, orez, legume, supa de pui, parmezan, ulei de masline, sare, piper Preparare: Intai se prepara risotto-ul, se pune piper, se adauga cerneala de sepie si se amesteca. Apoi, crevetii se fac in ulei de masline, cimbru, sare si...

Sambata, 10.07.2010, 10:29
Merluciu cu mango

Merluciu cu mango

Ingrediente: merluciu, mango, portocale, lamaie, ceapa, crema de branza, pasta de ardei, patrunjel, ulei de masline, sare si piper. Preparare: fileul de merluciu se marineaza intai in lamaie, sare de mare, piper, apoi se prajeste usor. Intre timp...

Sambata, 10.07.2010, 10:27
File din biban de mare cu orez si dovlecel

File din biban de mare cu orez si dovlecel

Ingrediente:biban, orez, rosii, dovleac, unt, vin, smantana, busuioc. Preparare:orezul se fierbe, apoi bibanul se cresteaza si se scoate fileul. Pestele proaspat nu se sareaza inainte de a fi prajit, ci doar la final. Dupa ce se prajeste pe o parte,...

Sambata, 10.07.2010, 10:19
Piept de gasca cu portocale

Piept de gasca cu portocale

Ingrediente: piept gasca, rucola, portocala. Preparare:pieptul de gasca se cresteaza, se da cu sare, piper. Se pune uleiul de masline in tigaie si pune la prajit pieptul de gasca. Se adauga scortisoara si cognac, dupa care se caramelizeaza...

Sambata, 10.07.2010, 10:12
Pani cunzatu - sandvisul urias al sicilienilor

Pani cunzatu - sandvisul urias al sicilienilor

Fiecare reteta are o poveste a ei aparte si ce a dus la inventarea ei poate avea imediat tenta de fabulos daca e povestit de cine trebuie. Simona Lazar nu doar prezinta o reteta, ci o invaluie intr-o legenda in care oameni si ciclopi traiesc deopotriva.

Joi, 08.07.2010, 00:00
Foloseste cafeaua pentru o piele catifelata

Foloseste cafeaua pentru o piele catifelata

Daca o cafea iti poate da impulsul de care ai nevoie pentru a te trezi dimineata, ea poate avea acelasi efect tonic si asupra pielii tale. Incearca doua metode de a folosi acest ingredient natural, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Joi, 08.07.2010, 00:00
Invata si tu cum sa prepari sandviciuri italiene!

Invata si tu cum sa prepari sandviciuri italiene!

Aceste sandviciuri sunt ca niste pizze de casa pentru ca poti folosi si combina topingurile tale preferate – masline, ardei copti, anghinare sau felii de vinete… mai orice gasesti prin frigider.

Duminica, 04.07.2010, 00:00
Salata proaspata de vara: rosii cu pepene

Salata proaspata de vara: rosii cu pepene

Salate de vara face aproape oricine, insa nu oricine face salata de vara din rosii si din pepene verde: o combinatie racoritoare si energizanta intre legume si fructe.

Vineri, 02.07.2010, 00:00
Vladut a gatit Libanese

Vladut a gatit Libanese

Ingrediente pentru Humus cu tahine: Naut fasole lamaie pasta de susan ulei de masline Ingrediente pentru Salata de patrunjel: grau patrunjel rosii ardei iute lamaie Ingrediente pentru Kafta: carne tocata din vita sau oaie condimente,...

Marti, 26.01.2010, 12:02
x