O femeie a făcut un experiment cu zeama de la murături, în urma căruia a încercat să pună în aplicare concluziile unor studii de specialialitate.
Luni, 20.02.2023, 12:05Premieră! Skizzo Skillz cântă, la Neatza, piesa „Zeamă”.
Marti, 16.10.2018, 10:05Dacă se întâmplă să mai ai pe acasă vreun borcan cu murături, atunci păstreaz-l cu mare grijă, fiindcă s-ar putea să ai mare nevoie de el! Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei zeama de la murături?
Luni, 23.04.2018, 15:22Zeama de castraveţi muraţi are multiple beneficii pentru sănătate. Această băutură relaxează spasmele musculare, astfel încât este recomandată după un antrenament intens. Paharul cu apă băut de obicei după exerciţiile fizice intense poate fi înlocuit cu succes cu o cană de suc rece de zeamă de castraveţi.
Marti, 29.11.2016, 16:28De cele mai multe ori, zeama rămasă de la borcanul cu murături este aruncată după consumarea legumelor
Vineri, 05.02.2016, 21:52Cele mai multe gospodine aruncă imediat zeama de la castraveţii în oţet, fără să aibă habar că o pot folosi tot în bucătărie
Luni, 11.01.2016, 16:42Nu mai arunca zeama de la castraveții murați. Nu ai idee cât de benefică este!
Duminica, 30.08.2015, 18:40Se stoarce sucul de la doua jumatati de lamaie intr-un bol cu apa rece. Cu ajutorul unui cutit, se taie tulpina anghinarelor de la baza. Se freaca tulpina taiata cu o alta jumatate de lamaie.
Miercuri, 16.11.2011, 00:00Se numara printre cele mai apreciate delicatese ale marilor restaurante, servite atat proaspete in boluri cu gheata, cat si gatite in cele mai ingenioase feluri. Midii, scoici amandine, stridii, vietati de apa dulce sau sarata...
Duminica, 31.10.2010, 00:00Piept de pui in sos de portocale - un preparat exotic, foarte aromat si nu in ultimul rand plin de vitamine. Este potrivit mesei de pranz (in principal), dar si celei de seara.
Sambata, 30.10.2010, 00:00Gastronomia libaneza, foarte simpla si sanatoasa, isi are radacinile in traditiile arabe. Anticii fenicieni au trebuit sa se mute in munti, in acest fel fiind nevoiti sa se adapteze noilor conditii de viata, ceea ce a influentat categoric si bucataria traditionala.
Miercuri, 06.10.2010, 00:00Exotismul si combinatiile "ciudate" au fost elementele care i-au cucerit pentru prima data pe occidentali. Gustul dulceag al laptelui de cocos, alaturi de ceapa si ardei iute... la prima vedere nu pare o combinatie intocmai reusita, insa un gurmand sofisticat va stii intotdeauna ce inseamna gustul bun.
Marti, 31.08.2010, 00:00Anumite legume si fructe zemoase hidrateaza organismul de doua ori mai eficient decat un pahar cu apa, fiind si o gustare revigoranta pe timpul lunilor fierbinti de vara, potrivit unui studiu britanic, informeaza dailymail.co.uk.
Luni, 24.05.2010, 00:00