Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Anca și Alexandra Ungureanu a părăsit competiția

O echipă a fost eliminată în edițița 9 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express de la Antena 1. La finalul cursei pentru ultima șansă s-a aflat cine sunt primii concurenți care părăsesc show-ul.

concurentii de la asia express sezonul 4, alaturi de irina fodor Galerie
Irina Fodor a anunțat care este prima echipă eliminată de la Asia Express, sezonul 4 | Antena 1

În ediția 9 din sezonul 4 Asia Express, concurenții au trecut prin numeroase provocări și situații tensionate. La finalul cursei pentru ultima șansă, Irina Fodor a anunțat cine a fost eliminat și care este astfel prima echipă care va pleca acasă.

Cine a fost eliminat în ediția 9 de la Asia Express, sezonul 4

Ediția 9 din Asia Express 2021 a ținut publicul cu sufletul la gură. În a doua etapă din această călătorie, echipa formată din Connect-R și Shift și cea formată din Lorelei și Zarug au reușit să pună mâna pe imunitate, după numeroase aventuri și peripeții.

Concurenții s-au putut relaxa, fiindcă pentru ei nu a mai existat riscul de-a fi eliminați din emisiunea „Asia Express”, în ediția 9 din sezonul 4.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

Totuși, nu același lucru s-a putut spune și despre ceilalți concurenți. Irina Fodor a anunțat că dă startul cursei pentru ultima șansă, la finalul căreia s-a aflat cine a fost eliminat de la Asia Express.

Irina Fodor a anunțat care este prima echipă care este eliminată de la Asia Express 2021

De data aceasta, ediția 9 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, a început cu trei echipe care au pornit într-o palpitantă cursă pentru ultima șansă. Este vorba despre Eliza și Cosmin Natanticu, Anca și Alexandra Ungureanu și Elwira și Mihai Petre.

Irina Fodor, in costum

Irina Fodor a dezvăluit care este prima echipă care părăsește Asia Express 2021

Și fiindcă niciunul nu și-a dorit să se regăsească în prima echipă ce este eliminată de la Asia Express 2021, ambiția și emoțiile au atins cote maxime!

Prima misiune i-a pus pe concurenți să se îmbrace în costume de luptători turci și apoi să redea cu precizie cât mai mare dansul acestora. Apoi, dupăc e au primit plicul roșu, cele trei echipe au mers la cules de piersici în livada unui fermier, pe care l-au căutat pe străzile unui oraș.

Când treaba a fost gata, concurenții au plecat din nou la drum. Au învățat să gătească un preparat turcesc, apoi au intrat în rolul unor „căutători de comori”, la un castel. Cu fructele culese în livadă și cu sucurile și plăcintele cărate pe drum, concurenții au mers în cartierul curcubeu din Kusadasi, acolo unde au oferit produsele unor familii nevoiașe. La final, misiunea a continuat cu senzații culinare tari, la ruleta ingredientelor!

La final i-a așteptat Irina Fodor, pregătită să anunțe care este prima echipă care este eliminată de la Asia Express 2021.

Emoțiile au fost mari și surpriza a fost mare atunci când s-a aflat cine a fost eliminat în ediția 9 de la Asia Express, sezonul 4. Connect-R și Shift au scos cufărul pe care l-au purtat cu ei în ultimele zile și l-au oferit Ancăi și Alexandrei Ungureanu. Cele două au deschis cutia și, fiindcă diamantul din interior a fost roșu, acestea au devenit prima echipă care este eliminată de la Asia Express, sezonul 4.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut parte de „un festin”. Creier sau ochi de miel. Ce le-a picat la ru... Asia Express - Drumul Împăraților, lider de audiență. Alexandra Ungureanu și mama sa au părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x