Antena Căutare

Războiul pentru amuletă a început! Concurenții trebuie să folosească praștia ca să doboare soldații echipei adverse

Ca să câștige jocul pentru amuletă, concurenții trebuie să folosească praștia ca să doboare soldații de plastic ai echipei adverse. Adrian Teleșpan și Bogdan Boantă câștigă cei o mie de euro.

Războiul pentru amuletă a început! Care dintre cele două echipe va fi câștigătoare? ,,Părem noi ca două domnișoare cărora să le fie frică de vreun bărbat în viața asta?''

Ca să câștige jocul pentru amuletă, concurenții trebuie să folosească praștia ca să doboare soldații de plastic ai echipei adverse.

Jojo și Ana luptă împotriva lui Adrian Teleșpan și Bogdan Boantă. Deși au vrut să pară foarte curajoase, fetele noastre par că nu se pricep extrem de bine la tras cu praștia, spre deosebire de băieți, care par a avea în sânge loviturile cu praștia.

Deși nu au ținta extrem de bună, fetele au folosit strategii pentru a-i deruta pe băieți cu privire la direcție și punctul de tragere.

Jojo o descrie pe Ana ca un bun țintaș, iar ea ca bună apărătoare: ,,Cine e artileria grea din echipa Morodan și Jojo?'' Pe când Ana vorbește despre colega sa cu stupoare: ,,Jojo se transformă din acest îngeraș perfect într-un mic monstru''.

La final, deși ambele echipe au fost foarte bune, Adrian Teleșpan și Bogdan Boantă câștigă cei o mie de euro.

CRBL și Șerban Copoț dorm la un hotel de lux: ,,E mai curat ca la mine acasă''... Cursa pentru imunitate a început! Jojo vrea să fie prima la destinație. Paul Ipate: ,,Și al treilea război mondial dacă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x