Antena Căutare

Bianca Drăguşanu şi sora ei, Oana, au pornit într-o aventură de neuitat la ”Asia Express”: "Nu-mi place să cerșesc"

Cea mai dură cursă testează limitele vedetelor noastre. Bianca Drăguşanu şi sora sa Oana se luptă să se descurce în periplul lor prin Sri Lanka. Surorile au fost plăcut impresionate de peisajele pe care au avut ocazia să le vadă, dar condiţiile mizere în care trăiesc majoritatea localnicilor nu le sunt tocmai pe plac.

Cea mai dură cursă testează limitele vedetelor noastre. Bianca Drăguşanu şi sora sa Oana se luptă să se descurce în periplul lor prin Sri Lanka.

Surorile au fost plăcut impresionate de peisajele pe care au avut ocazia să le vadă, dar condiţiile mizere în care trăiesc majoritatea localnicilor nu le sunt tocmai pe plac. Nici faptul că au doar un euro pe zi pentru cheltuieli nu le este tocmai pe plac celor două blonde.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. Nouă perechi de vedete trebuie să străbată Drumul Elefantului pentru a câştiga premiul de 30.000 de Euro.

Marga și Iuliana Luciu, primele impresii din „Asia Express”: „Nu am mâncat și nu am băut nimic”... Bianca Drăgușanu, săptămâni întregi fără machiaj, în "Asia Express": "E o căldură insuportabilă şi o mize...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x