Antena Căutare

Cocuța și Boantă au părăsit Asia Express în lacrimi. "Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!"

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol și au fost eliminați din concurs. Asta după ce s-au certat în repetate rânduri, pe tot parcursul misiunilor. Nici faptul că au avut un avantaj, elefantul auriu, cu care au putut sări peste o probă, la alegere, nu i-a ajutat.

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol și au fost eliminați din concurs. Asta după ce s-au certat în repetate rânduri, pe tot parcursul misiunilor. Nici faptul că au avut un avantaj, elefantul auriu, cu care au putut sări peste o probă, la alegere, nu i-a ajutat.

Au curs lacrimi multe înainte de finala sezonului 2 Asia Express. Am aflat echipele finaliste, care sunt formate din Ruby și Robert și Oase și CRBL. COBO pleacă acasă.

"Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!", a fost concluzia celor doi, care au avut multe de împărțit chiar pe ultima sută de metri. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul atât pentru Cocuța, cât și pentru Bogdan, care și-au redus singuri șansele de a fi în finală.

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro. Au fost nouă, acum sunt doar două variante de echipe, doar una câștigătoare: Ruby și Robert sau CRBL și Oase? Cine vor fi marii câștigători ai Asia Express, sezonul 2?

Nu rata finala Asia Express, marți, 16 aprilie, ora 20:00, la Antena 1!

Ei sunt finaliștii Asia Express, sezonul 2. Cele două echipe luptă pentru premiul de 30.000 de euro... 50 de minute de ceartă! Cum au ratat Cocuța și Bogdan Boantă finala Asia Express, "la mustață"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x