Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Cocuța și Boantă au părăsit Asia Express în lacrimi. "Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!"

 

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol și au fost eliminați din concurs. Asta după ce s-au certat în repetate rânduri, pe tot parcursul misiunilor. Nici faptul că au avut un avantaj, elefantul auriu, cu care au putut sări peste o probă, la alegere, nu i-a ajutat.

Au curs lacrimi multe înainte de finala sezonului 2 Asia Express. Am aflat echipele finaliste, care sunt formate din Ruby și Robert și Oase și CRBL. COBO pleacă acasă. 

 "Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!", a fost concluzia celor doi, care au avut multe de împărțit chiar pe ultima sută de metri. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul atât pentru Cocuța, cât și pentru Bogdan, care și-au redus singuri șansele de a fi în finală.

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro. Au fost nouă, acum sunt doar două variante de echipe, doar una câștigătoare: Ruby și Robert sau CRBL și Oase? Cine vor fi marii câștigători ai Asia Express, sezonul 2? 

Nu rata finala Asia Express, marți, 16 aprilie, ora 20:00, la Antena 1! 

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe