Antena Căutare

Asia Express sezon 7, 22 septembrie. Cine a câștigat ultima amuletă și Joker din Thailanda. Oana a avut nevoie de medici

Jocul de amuletă a fost unul solicitant pentru cele trei echipe calificate, iar Oana Paraschiv s-a accidentat.

Galerie
Jocul de amuletă a fost unul solicitant pentru cele trei echipe calificate, iar Oana Paraschiv s-a accidentat. | Antena 1

Răsturnare de situație la jocul de amuletă, în episodul 14 al sezonului 7 Asia Express. Ultima rundă a răsturnat clasamentul.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie. Cine a câștigat ultima amuletă și Joker din Thailanda

Jocul de amuletă a fost unul dur pentru cele trei echipe calificate. Înainte de ultima probă, pe locul 1 se aflau Mane și Ioana, cu 6 puncte. Ei erau urmați de Cosmin și Adi Nartea, cu 4 puncte. Pe locul trei, Mihai și Oana, cu trei puncte.

În ultimul joc, legați de parteneri (cate doi de fiecare) și cu labe de scafandru în picioare, concurenții trebuiau să ia frizbiul și să dărâme o țintă. Runda decisivă nu a fost deloc ușoară.

Adi Nartea și Cosmin au reușit să se sincronizeze foarte bine cu cei doi localnici, însă nu la fel s-a întâmplat cu celelalte două echipe.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste cine au dat Găinușă și Oana pe plajă, în timpul unei probe:„Nu voia să fie filmat”

”La un moment dat am intrat într-un ritm că nimic nu ne mai putea opri”, a zis Adi Nartea. Avansul lor era considerabil, în timp ce restul concurenților se luptau să micșoreze distanța.

Echipa albastră a ajuns a doua la butoaiele pe care se aflau discurile zburătoare, căci cea verde s-a împotmolit la un moment dat.

Perechea Adi și Cosmin au câștigat amuleta în valoare de 1000 de euro.

Oana Paraschiv a avut nevoie de ajutorul medicilor

”La întoarcere era iadul pe plajă. Mă ustura, ziceai că sunt tăiată până la os.”, a povestit Oana Paraschiv.

”Nu vreau să mai trec niciodată prin asta. Este foarte, foarte dureros”, a zis ea la testimoniale. Mihai Găinușă: ”Se vedea clar că o doare foarte tare”.

În timp ce Adi și Cosmin se bucurau pentru reușită, Oana primea îngrijiri medicale. ”Aoleu ce ustură”, a zis ea, în timp ce plăcea din cauza durerii.

Tânăra a avut nevoie de mai mult timp pentru a își reveni după această probă. Imaginile o arată întinsă pe jos, în timp ce are picioarele bandajate.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus. Emisiunea integrală se vede în AntenaPlay.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie. Ioana, scoasă din sărite de Mane. Concurenta a răbufnit: „De ce țipi la mine în halul ăla”

Ce echipe participă la Asia Express sezonul 7. Ei sunt concurenții care au plecat pe Drumul Zeilor

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Programul de difuzare a emisiunii Asia Express se rezumă la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00, și de luni până miercuri, de la 20.30.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie. Ioana, scoasă din sărite de Mane. Concurenta a răbufnit: „De ce țipi la mine în hal... Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Cum l-a „răzbunat” Ioana pe Mane. Adi Nartea a avut parte de o lovitură neaște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă Duminica, 22.09.2024, 21:35
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x