Antena Căutare

În timp ce Bianca se bucură de aventura Asia Express, iubitul ei îi trimite cele mai frumoase mesaje de dragoste

Deși se află în colțuri diferite ale lumii, Bianca Drăgușanu, concurentă în noul sezon ”Asia Express”, și noul său iubit, Alex, nu ezită să-și facă declarații subtile pe rețelele de socializare.

Deși se află în colțuri diferite ale lumii, Bianca Drăgușanu, concurentă în noul sezon ”Asia Express”, și noul său iubit, Alex, nu ezită să-și facă declarații subtile pe rețelele de socializare.

În timp ce Bianca Drăgușanu, concurentă în noul sezon ”Asia Express”, se află în India și postează filmulețe în costum de baie, parcă pentru a-l provoca, nici Alex nu se lasă mai prejos și îi răspunde iubitei sale, tocmai din Miami!

Iubitul Biancăi Drăgușanu a postat un video, pe unul dintre conturile sale de social media, în care își declarp dorul pentru concurenta ”Asia Express”.

La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express” și urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro și titlul de câștigători ai celui mai tare show de aventură din România.

sursa: antenastars.ro

Începe aventura în "Asia Express". Nouă perechi de vedete au plecat în India!... Primele imagini din noul sezon Asia Express. Ruby: "La tv era foarte tare. Aici e jale!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x