Antena Căutare

Cât a costat-o pe Alina Ceuşan vacanța din Thailanda

Alina Ceuşan a mers în vacanţă în una dintre destinaţiile sale favorite - Thailanda. Bloggeriţa s-a bucurat împreună cu soţul ei de soarele arzător şi de plajele cu nisip fin. Ce altă modalitate mai bună există să începi anul, dacă nu cu o vacanţă pe meleaguri exotice?

Alina Ceușan a întors toate privirile în ținutele sale, dar mai ales în costumele de baie minuscule pe care le-a purtat. Culori tari și modele inedite, toate îi veneau perfect Alinei, iar orele petrecute în sala de fitness își spun cuvântul, deoarece blondina arată impecabil.

Dar bloggerița și soțul ei nu au stat numai la plajă, ci au avut parte și de activități interesante: au făcut scufundări, iar Alina pare că se pricepe de minune. Cu siguranță se simte în elementul ei atunci când se afla în apă.

Iar apusul pe malul mării ăn Thailanda este cu adevărat o priveliște care îți taie răsuflarea. Alina și soțul ei Raul au petrecut momente de neuitat pe plajă unde au lansat lampioane, cel mai probabil cu rezoluții pentru noul an.

Ce vedete au avut probleme în timpul sau după competiţia Asia Express... Pasiunea pentru grădinărit îi cam dă bătăi de cap Anei Morodan: „Nu îmi mai cumpăr în viață mea flori!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x