Antena Căutare

Ce dezvăluire neașteptată a făcut medicul iordanian care a găzduit-o pe Adriana Trandafir la Asia Express

Medicul iordanian care le-a găzduit în casa lui pe Adriana Trandafir și pe Maria Speranța în ediția 30 din sezonul 4 Asia Express a făcut o dezvăluire neașteptată.

medicul iordanian Mohammed Al Khateeb si adriana trandafir Galerie
Medicul iordanian Mohammed Al Khateeb le-a uimit pe Adriana Trandafir și pe Maria Speranța cu dezvăluirile sale, la Asia Express | Antena 1

În ediția 30 din sezonul 4 al îndrăgitului reality show Asia Express de la Antena 1, concurenții au fost nevoiți să își găsească un loc de cazare, după o zi plină de misiuni dificile.

Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au avut norocul de-a fi primite în casa unui medic iordanian căsătorit cu o româncă. Ce lucru complet neașteptat a dezvăluit acesta, după difuzarea episodului respectiv din Asia Express?

Ce a dezvăluit medicul iordanian care le-a găzduit pe Adriana Trandafir și pe Maria Speranța la Asia Express

În ediția 30 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, ziua a început în forță pentru cele cinci echipe rămase în competiție. Și fiindcă Drumul Împăraților se apropie de final, Irina Fodor a decis să schimbe puțin regulile jocului și a făcut anumite schimbări în această etapă din Iordania. Așa cum era de așteptat, surpriza a fost mare pentru concurenți.

Citește și: Adriana Trandafir a fost în moarte clinică, chiar de ziua ei. Ce destainuiri a făcut la Asia Express

Totuși, înarmați cu dorința de-a îndeplini fiecare misiune și de-a ajunge în finala Asia Express 2021, aceștia au reușit să treacă peste orice obstacol cu bine. La finalul unei zile obositoare, fiecare echipă a fost nevoită să își caute un loc de cazare.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au bătut la poarta unei case și nu mică le-a fost surpriza atunci când ușa s-a deschis și au auzit că doamna care le-a întâmpinat vorbește limba română!

Mohammed Al Khateeb, adriana trandafir, maria speranta, la asia express

Mohammed Al Khateeb si sotia sa stand de vorba cu Adriana Trandafir și Maria Speranța

Concurentele de la Asia Express au fost invitate în case și au fost tratate ca niște adevărate musafire. Soțul doamnei, Mohammed Al Khateeb, este un iordanian care a absolvit facultatea de medicină în România. De mai bine de 40 de ani, familia este stabilită în Iordania, dar limba română se vorbește și azi în casa lor, iar copiii au inclusiv cetățenie română.

A fost o seară deosebită pentru Adriana Trandafir și pentru Maria Speranța, care au stat de vorbă cu gazdele lor și au putut afla detalii inedite din viața acestora.

Citește și: Adriana Trandafir, confesiune emoționantă despre Maria Speranța și fiul său, Ștefan

După difuzarea ediției 30 a emisiunii Asia Express, Mohammed Al Khateeb a făcut o dezvăluire surprinzătoare, prin intermediul unui comentariu publicat pe Facebook:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Mihai și Elwira Petre şi-au adjudecat o nouă amuletă. Diseară, de la 20.30, la Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în Pe... Ce mașină conduce Francesco, fiul Patriziei Paglieri. Cât costă bolidul pe care îl împarte cu mama lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x