Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Asia Express

SEZONUL 3 | IN CURAND

Misiune extrem de dificilă la ultima șansă! Concurenții, provocați să vândă costume tradiționale românești. „S-a terminat, efectiv”

Concurenții aflați în cursa pentru ultima șansă au avut emoții mari, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, după ce au primit o misiune extrem de dificilă – să le vândă indienilor costume tradiționale românești, pe bani mulți.

Concurenții aflați în cursa pentru ultima șansă au avut emoții mari, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, după ce au primit o misiune extrem de dificilă – să le vândă indienilor costume tradiționale românești, pe bani mulți.

„Am ales 3 sariuri din acest magazin. Vă rog să-mi cumpătați unul. Veți găsi într-un plic poza cu sariul și prețul lui. Ca să faceți rost de acești bani, trebuie să vindeți niște haine în stradă și s-l faceți pe cumpărător să le poarte. Hainele le veți găsi în interiorul magazinului și le veți recunoaște. După ce ați vândut hainele cu un preț destul de mare, veți găsi sariul pe care trebuie să mi-l cumpărați la etajul 1, în partea stângă. Căutați-l cu grijă, fiecare sari greșit pe care îl trageți afară din raft, trebuie împăturit și pus la loc exact cum era. Nu vă puteți întoarce la mine fără sariul corect. Grăbiți-vă! Ultimul cuplu poate fi eliminat”, le-a scris Gina Pistol concurenților, pentru această misiune.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost primii deznădăjduiți când au aflat ce misiune au.

„Unde dracu vinzi în India cu 1.200 de rupii un costum popular care cât costă în România? 80 sau 70 de lei? Pentru ei 1.200 de rupii este enorm. S-a terminat, efectiv”, a reacționat Ana Morodan.

„Păi cum să îl vindem cu 1200 de rupii?”, a întrebat și Șerban Copoț.

„Se uitau la costum cu niște altfel de ochi”, a comentat și George Vintilă.

Norocul a venit repede, însă, pentru una dintre echipe.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube