Asia Express

DUMINICA, LUNI, MARTI | ora 20.00

Misiune extrem de dificilă la ultima șansă! Concurenții, provocați să vândă costume tradiționale românești. „S-a terminat, efectiv”

 

Concurenții aflați în cursa pentru ultima șansă au avut emoții mari, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, după ce au primit o misiune extrem de dificilă – să le vândă indienilor costume tradiționale românești, pe bani mulți.

„Am ales 3 sariuri din acest magazin. Vă rog să-mi cumpătați unul. Veți găsi într-un plic poza cu sariul și prețul lui. Ca să faceți rost de acești bani, trebuie să vindeți niște haine în stradă și s-l faceți pe cumpărător să le poarte. Hainele le veți găsi în interiorul magazinului și le veți recunoaște. După ce ați vândut hainele cu un preț destul de mare, veți găsi sariul pe care trebuie să mi-l cumpărați la etajul 1, în partea stângă. Căutați-l cu grijă, fiecare sari greșit pe care îl trageți afară din raft, trebuie împăturit și pus la loc exact cum era. Nu vă puteți întoarce la mine fără sariul corect. Grăbiți-vă! Ultimul cuplu poate fi eliminat”, le-a scris Gina Pistol concurenților, pentru această misiune.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost primii deznădăjduiți când au aflat ce misiune au.

„Unde dracu vinzi în India cu 1.200 de rupii un costum popular care cât costă în România? 80 sau 70 de lei? Pentru ei 1.200 de rupii este enorm. S-a terminat, efectiv”, a reacționat Ana Morodan.

„Păi cum să îl vindem cu 1200 de rupii?”, a întrebat și Șerban Copoț.

„Se uitau la costum cu niște altfel de ochi”, a comentat și George Vintilă.

Norocul a venit repede, însă, pentru una dintre echipe.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

🔴 Urmăreşte Asia Express  🐘 pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://s.a1.ro/XUFxa5H
Aboneaza-te la AntenaPlay >>> Click aici!

👉Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Vezi cele mai bune momente Asia Express pe YouTube Channel, alaturi de peste 105.000 de prieteni!
Abonează-te si tu la canalul nostru: https://goo.gl/hb7AXK

🔥 Discutam pe facebook Asia Express impreuna cu peste 75.000 de prieteni!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe