Antena Căutare

Gina Pistol s-a îndrăgostit de portul popular vietnamez. Prezentatoarea arată senzațional în costumul lor tradițional

 Aflată în Vietnam, la filmările pentru Asia Express, reality show ce va începe în primăvara anului 2018 la Antena 1, Gina Pistol a primit un cadou neașteptat: un costum tradițional vietnamez din zona de nord a țării.

Aflată în Vietnam, la filmările pentru Asia Express, reality show ce va începe în primăvara anului 2018 la Antena 1, Gina Pistol a primit un cadou neașteptat: un costum tradițional vietnamez din zona de nord a țării.

Costumul este specific femeilor din tribul Hmong Flowers, unul dintre cele peste 50 de grupuri etnice din Vietnam. Hainele lor se deosebesc prin faptul că sunt extrem de colorate, culorile sunt vii și foarte puternice. Atât fustele cât și bluzele sunt ornate cu tot felul de broderii, toate lucrate manual. Gențile de dimensiuni mici care sunt parte din ținută sunt și ele brodate.

Portul tradițional este un lucru firesc în nordul Vietnamului, femei aparținând diverselor grupuri etnice putând fi observate peste tot în hainele lor tradiționale. „Mie îmi plac foarte mult hainele tradiționale în general, și acasă port des tot felul de ii”.

Ținutele din zona de nord a Vietnamului sunt extrem de colorate, îți fură ochii imediat. În drum spre hotel vedeam femei pe stradă și nu știam la care să mă uit prima oară. Când am ajuns în cameră, mă așteta un costum complet, pe care de altfel l-am îmbăcat și la filmare. Am fost super ferictă!”, a povestit Gina Pistol, prezentatoarea show-ului Asia Express.

Gina se află de mai bine de două săptămâni în Asia, iar experiențele de care are parte în fiecare zi sunt dintre cele mai diverse. Care sunt locurile în care a ajuns până acum, care sunt ciudațeniile culturii asiatice sau situațiile pe care le-a trăit, toate aceste sunt adunate în Jurnalul de Asia, aflat pe site-ul www.a1.ro.

Aventura „Asia Express” se lasă cu accidentări printre vedete... Galerie FOTO| Gina Pistol a primit cadou un costum tradițional vietnamez, pe care l-a îmbrăcat imediat. Cum arată frumoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x