Antena Căutare

O nouă probă i-a încurcat pe concurenți, dar i-a încărcat cu multă energie: ,, Proba școlii a fost cea mai tare probă''

Concurenții primesc o nouă misiune de la Gina Pistol. Ei trebuie să se joace cu elevii școlii din oraș. Aceștia trebuie să folosească cele trei jucării pe care le-au luat de la magazinul de obiecte.

Concurenții Asia Express primesc o nouă misiune imposibilă! Ei trebuie să se joace cu câte un elev al școlii din oraș care par să fie toți la fel. Uite care pereche s-a descurcat cel mai bine

George și Oase au ajuns primii la școală și au descoperit împreună cu copilul ales cum se joacă cele 3 jocuri aduse. Cei doi au fost extrem de satisfăcuți de această experiență plină de energie pozitivă cu care copiii i-au încărcat.

Următoarele sosite au fost Jojo și Ana care au învățat de la cei mici cum se folosesc fluturele, titirezul și kendama. Spre deosebire de Jojo, Ana a părut că nu are deloc răbdare cu cei mici, dar încet, încet atmosfera s-a domolit.

La școală au ajuns și CRBL și Ștefan care s-au descurcat de minune cu cei mici, reușind să le aducă pe chipuri fericire și speranță că cineva se joacă cu ei și le aduce daruri.

Ultimii și fără speranță au ajuns Paul Ipate și Cocuța, care s-au bucurat că au mai găsit steagul și copii la școală. În cele din urmă, Paul a preluat momentul cu copilașul ales și s-au distrat cu jocurile aduse.

Urmărește întregul moment al probei școlii:

Concurenții au de parcurs o probă extrem de dificilă în magazinul de jucării: ,,Toate misiunile la Asia Express îmi înce... Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final! Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x