Antena Căutare

Panică la Asia Express! CRBL a avut probleme cu inima. Oase: „Opriți, că moare fratele meu”

CRBL a avut nevoie de îngrijiri medicale în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, după ce a spus că îl înțeapă inima și că „nu îl ascultă corpul”.

CRBL a avut nevoie de îngrijiri medicale în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, după ce a spus că îl înțeapă inima și că „nu îl ascultă corpul”.

„A început să mă înțepe inima. Nu mă ascultau mâinile, picioarele, le târam după mine și nu înțelegeam de ce”, a spus CRBL.

CRBL a explicat că detestă oamenii care se vaită, motiv pentru care el încearcă să se abțină, chiar dacă se simte cu adevărat rău.

„Eu urăsc oamenii care se vaită. În jurul meu au fost foarte mulți oameni care s-au văitat de pomană. Și în momentul în care mie îmi e rău, încerc să mă abțin, să țin pentru mine și să merg înainte”, a explicat CRBL.

„Opriți, că moare fratele meu”, a strigat Oase după mașini, la autostop, după ce s-a mai relaxat în privința coechipierului său, care a primit îngrijiri medicale.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Misiune extrem de dificilă la ultima șansă! Concurenții, provocați să vândă costume tradiționale românești. „S-a termina... Culoarea elefantului a fost verde! CRBL şi Oase au fost salvați de la eliminare! Noi scântei între concurenți. „Îl putem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x