Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Dorian, Roby și Roberto și muzica lui Dan Spătaru - „Oare așa o fi mai bine? Oare s-o aștept că poate vine?”: „Trebuie să te bucuri în viața asta de lucrurile mici, mă întelegi?”

Dorian vrea să-l înveselească pe Roby cu puțină muzică, dar subiectul oricărei discuții ajunge să fie tot Danela, fosta iubita a lui Roby.

Dorian vrea să-l înveselească pe Roby cu puțină muzică, dar subiectul oricărei discuții ajunge să fie tot Danela, fosta iubita a lui Roby. Drumul de la clinica de psihiatrie până acasă e ... marcat de o tristețe înfiorătoare.

Roby e mai mohorât ca oricând. Până și muzica legendarului Dan Spătaru îl duce tot cu gândul la ea, la Danela, dragostea lui pierdută.”Trebuie să te bucuri în viața asta de lucrurile mici, mă întelegi?”, îl încurajează prietenii.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.