Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

REVENIRE ÎN FORȚĂ! Roby Roberto suferă din dragoste și e depresiv: „Oare se întoarce Danela?”/ Malone și Dorian: ”Vrem să te faci bine, mă. Te vrem acasă!”

Roby Roberto superă din dragoste și e depresiv: „Oare se întoarce Danela?” Cu gândul la iubita pierdută, tânărul nu mai e în stare să se bucure de nimic.

Roby Roberto superă din dragoste și e depresiv: „Oare se întoarce Danela?” Cu gândul la iubita pierdută, tânărul nu mai e în stare să se bucure de nimic.

Prietenii lui buni, Malone și Dorian, încearcă să îi distragă atenția și să îl determine să se bucure de viață. ”Vrem să te faci bine, mă. Te vrem acasă”, îi spun la clinica de psihiatrie în care e internat. Dar Roby suferă mai ceva ca un poet exilat: până și melodiile lui Dan Spătaru îi amintesc de Danela.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.