Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Veronica este disperată! Vinde brioșe, ca să își salveze cel mai bun prieten! „Are nevoie de chimioterapie” – FOTO

O tânără din Mexic vine brioșe pe stradă, în speranța că va strânge suficienți bani pentru a-și trata câinele bolnav de cancer. Cel mai bun prieten al ei, pe nume Max, are nevoie de chimioterapie.

Veronica și Max.

Tânăra, Veronica Yoselin Martinez Macias, în vârstă de 24 de ani, a povestit că Max, câinele ei din rasa Husky, are nodule pe tot corpul.

Disperată să strângă bani pentru tratamentul lui, tânăra a început să vândă brioșe la o tarabă din Piața Zaragoza, în Hermosillo, un oraș din statul Mexican Sonora.

Veronica l-a adoptat pe Max doar în umră cu câteva săptămâni, de la un bărbat care i-a vândut mamei ei câteva păsări.

„Am descoperit că avea un nodul la gât. L-a tratat medicul veterinary, care a spus că a fost vorba despre o infecție. Nodulul s-a micșorat, dar apoi am descoperit că, de fapt, are astfel de nodule pe tot corpul”, a spus Veronica Yoselin Martinez Macias.

Citește și: Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor. Cum a reușit animalul să salveze o căsnicie: „Un moment de furie....A regretat imediat!”

Familia ei l-a dus pe Max la un medic veterinar care a recomandat o biopsie. Veronica, mama unui copil de trei ani, frizer canin, s-a apucat de vândut brioșe, pe stradă, în piațî, în weekenduri, ca să poată plăti costurile îngrijirilor de care are nevoie Max.

„Am plătit 16 lire sterline pentru vitamine și 49 de lire sterline pentru biopsie. Am și economii, pentru cazul în care trebuie să îl duc la veterinar”, a mai spus tânăra.

Citește și: Bietul animal a scăpat cu viață, dar a fost supus unei operații, după ce a rămas încarcerat în caroseria mașinii care l-a accidentat

În prezent, femeia ar aștepta rezultatele biopsiei. În weekendul trecut, a făcut 200 de brioșe pe care să vândă pe stradă.

„Va avea nevoie de chimioterapie ca să scape de noduli, dar doctorul veterinar încă nu ne-a spus exact de ce tip de chimioterapie va avea nevoie, mai exact”, a mai spus femeia.

Câinele ar suferi de neoplasm – o creștere anormală de țesut ce poate forma tumori maligne.

Max nu stă deoparte de toate aceste eforturi făcute de stăpâna lui pentru el! Sarcina lui este să țină o pancartă cu un mesaj prin care să ajute la vânzarea brioșelor.

Recomandari