Antena Căutare

Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Imunitatea i-a făcut pe chefi "să-și ascuțită cuțitele". Ce au fost puși să gătească

Chefii au început deja să-și ascută cuțitele în lupta pentru supremația preparatelor delicioase. Echipele nu au avut prea mult timp de stat după prima etapă a probelor și la scurt timp după ce au terminat de luat masa au fost anunțate să-și pună șorțurile pentru că începe adevărata bătălie.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Chefii au început deja să-și ascută cuțitele în lupta pentru supremația preparatelor delicioase. | Antena 1/ Chefi fără limite

Nimeni nu se aștepta să intre în foc atât de repede, însă show-ul culinar aduce imprevizibilul și probe la care tensiunea trebuie controlată pentru a face față caruselului de emoții: “N-am apucat să stăm foarte mult pentru că am primit un mesaj că trebuie să ne pregătim pentru prima probă. Ne-am îmbrăcat, ne-am luat cuțitele și am plecat spre platou cu niște emoții fantastice”, spune una dintre concurente.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, uimiți de platoul unde vor găti la Chefi fără limite: “Zici că era o navă stiintifico-fantastică“

Marea zi a sosi! “Sunt foarte curios ce vom găti, este prima probă de gătit împreună”, spune Cătălin Scărlătescu. Sosiți pe platoul Chefi fără limite, concurenții și chefii nu s-au putut abține și și-au exprimat uimirea: “Zici că era o navă științifico-fantastică“. Platoul impunător și bancurile de neclintit le vor aduce concurenților emoții intense, dar și o fuziune între aventură, peisaje mirifice și arta de a găti.

“Ooo, altceva, băi! Lux!”, spune chef Sorin Bontea când vede platoul. “Setul ăsta de gătit arată senzațional, forte bine, e foarte mare, în aer liber, vezi apusul din Grecia odată cu noi, ceea ce mi se pare foarte mișto”, spune Florin Dumitrescu. “Suntem dotați, este superb, undeva în port”, adaugă chef Cătălin Scărlătescu.

Prima probă de la Chefi fără limite, din 21 februarie 2022, aduce și primele contre între chefi și concurenți

“Dragilor, v-am adus în Grecia pentru o altfel de experiență, decât Chefi la cuțite, de acasă. Acolo noi știm deja că sunteți chefi. V-am adus aici ca să cunoașteți lucruri noi, rețete originale, ingrediente cu totul ieșite din comun. Am aici lângă mine pe cineva și probabil vă întrebați cine este. Miza acestei probe, cheful al cărei echipe va câștiga pune mâna pe o imunitate individuală. La ce se folosește ea: în cazul în care echipa sa ajunge la proba eliminatorie, bucătarul desemnat de chef cu această imunitate nu poate fi eliminat. Super avantaj, nu?”, spune Irina Fodor.

Proba a început cu trei farfurii în care se afla o rețetă locală: “Aveți în față o rețetă locală, iar eu îl am lângă mine pe cel care a creat-o. El este Ianis, un chef local. Astăzi veți găti rețeta sa favorită”, povestește Irina Fodor.

Echipele trebuie să gătească rețeta favorită a chefului local Ianis: "Va trebui să o reproduceți cât mi fidel încât Ianis să aibă senzația că el a făcut-o. Pentru început avem câteva reguli. De gustat au voie doar chefii o singură înghițitură".

Însă regulile au stârnit deja reacții. Chef Sorin Bontea a fost primul care nemulțumit de situația a ținut să stabilească limitele chefului Florin Dumitrescu, cel care avantajul de a lucra cot la cot cu echipa sa.

"Dumitrescu a câștigat un avantaj astăzi, care spune așa: are voie să gătească, dar atât!", spune Sorin Bontea, vând să sublinieze că nu va avea voie să guste din preparatul făcut de echipa sa pe parcursul probei.

"Băi, Sorine, băi, Sorine, insiști aiurea cu treaba asta", spune Florin Dumitrescu.

"Nu, nu o ard aiurea, las-o ... de vrăjeală", insistă Sorin Bontea.

"Bontea a deschis un subiect care nici nu trebuia deschis, eu știam că nu am voie să gust din mâncare, știam că am voie doar să gătesc, știu care sunt regulile", adaugă Florin Dumitrescu.

"Nu, nu! Nimeni nu are voie să mai guste altă dată!", lămurește Irina Fodor.

"Bine ați venit în familia nebunilor!”, intervine chef Cătălin Scărlătescu.

"Lasă că te știu! Dacă te lăsam, așa făceai", mai adaugă Sorin Bontea.

Însă tensiunile s-au iscat și în echipa mov, atunci când unul dintre concurenți s-a grăbit să ofere un sfat de preparare în timp ce chef Cătălin Scărlătescu explica pașii pentru a găti caracatița: "Vrei să te fac caracatiță, să te pun să te bați singur?! Lasă avioanele la aeroport!”.

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Cine a câștigat avantajele puse în joc de Irina Fodor! Răsturnare neașteptată de s... Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Au ieșit scântei și spiritele au fiert mai ceva ca oala sub presiune. Chefii au iz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x