Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă, dar extrem de simplu și rapid de făcut? Atunci plăcinta rigatoni e ceea ce trebuie să gătești!
Ai nevoie de:
- paste rigatoni
- sos tomat/roșii tocate
- carne tocată de vită
- usturoi
- sare și piper
- parmezan
- cașcaval
- ulei
Cum se face?
Fierbe pastele, apoi presară parmezan peste ele, până se uniformizează totul. Într-o tigaie pune un strop de ulei, adaugă carnea, usturoiul, sosul tomat sau roșiile tocate, sare și piper. Amestecă și lasă la fiert până e gata.
Într-o tavă pune rigatoni exact ca în clipul video de mai sus, apoi adaugă sosul și presară la final niște cașcaval. Dă totul la cuptor câteva minute, până ce se rumenește cașcavalul.
Poftă bună!
File de biban de mare cu vinete... Secretul pentru a prepara cel mai delicios pilaf de post! Încearcă si tu acestă rețetă simplă...