Dacă v-ați plictisit de gustul clasic al salatei de icre, adăugați puțin file de ton și veți fi tare mulțumiți.
Ingrediente
- 100 g icre sărate
- 250 g file de ton în apă
- 350-400 ml ulei
- 2 felii de pâine albă
- 200 ml lapte
- sare
- zeamă de lămâie
- puțină apă minerală
- 1 ceapă albă
Mod de preparare salată de icre cu ton
Se pune miezul feliilor de pâine în lapte și se lasă să se hodrateze, apoi se scurge bine,
Se amestecă cu icrele, apoi se mixează picurând, treptat, ulei.
Spre final, se adaugă zeamă de lămâie și 1 lingură de apă minerală, pentru cremozitate.
Fileul de ton se scurge bine și se trece prin blender transformându-l în pastă.
Se adaugă peste salata de icre și se omogenizează.
La final se adaugă o ceapă mică, tocată în solzișori și se mai potrivește gustul de sare și zeamă de lămâie.
Spaghete aromate chinezești, un deliciu de care te îndrăgostești! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos... Cheesecake cu piure de banane. Desert simplu și gustos, pentru omul pofticios...