- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș! , CICHIRI este rivalul mai ieftin și mai bun al MICULUI ROMÂNESC!
Ingrediente:
250 g ficat de vită,
300 g inimă de vită,
350 g plămîni de vită,
400 g carne de porc de la piept,
2 cepe,
3 ouă,
300 g prapur,
½ pahar ulei,
1-2 căţei de usturoi,
sare,
piper negru măcinat.
Mod de preparare:
Măruntaiele de vită şi carnea de porc se fierb pînă sunt gata. Ceapa se taie şi se prăjeşte, usturoiul se pisează. Ficatul fiert şi ceapa prăjită se dau prin maşina de tocat, restul măruntaielor şi carnea de porc se taie cuburi mici. Toate se amestecă, se adaugă ouăle, usturoiul, sarea şi piperul şi se amestecă iarăşi.
Masa obţinută se împarte în 10-15 porţii. Fiecare porţie se înveleşte în prapur, formîndu-se cîte o pîrjoală, se rumeneşte în ulei şi se dă la cuptor pînă este gata.
Sursă foto: moldovenii.md