Antena Căutare

20 de ani versus 70! Nepotul și bunica au venit să-și prezinte talentul în bucătărie: Cine câștigă bătălia generațiilor?

Alexandru are doar 22 de ani și a venit la ”Chefi la cuțite” alături de bunica sa, cu vreo 50 de ani mai în vârstă, care toată viața sa a fost... bucătar. 

Alexandru are doar 22 de ani și a venit la ”Chefi la cuțite” alături de bunica sa, cu vreo 50 de ani mai în vârstă, care toată viața sa a fost... bucătar.

Susținut moral, dar și cu sfaturi culinare, Alexandru a ales să gătească un preparat din pește, cu care și-a dorit să-i impresioneze pe chefi.

”Îmi doresc să câștig premiul cel mare. Pasiunea mea pentru bucătărie a început datorită bunicii. Ea mi-a insuflat-o”, povestește Alexandru.

Surpriza a venit în momentul în care bunica a luat decizia de a participa și ea la concurs.

”Timp de 20 de ani am lucrat în acealași restaurant!”. A gătit pentru jurați o plăcintă cu brânză și stafide.

Au intrat pe rând în fața chefilor, iar dacă Alexandru n-a reușit să obțină cuțitul, bunica i-a impresionat pe chefi, care i-au smuls și o promisiune: aceea de a-și susține nepotul mai departe în tainele culinare.

Farsă de ziua lui! Paste carbonara, gătite de un ”concurent surpriză”! Scărlătescu desființează preparatul colegului de ... Chefii, în contradictoriu după ce au văzut preparatul: ”Ăsta-i unul care a ieșit la pensie și se plictisește acasă. Cum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x