Antena Căutare

A aflat că fiul ei e grav bolnav și a decis să lupte! Chefii au votat după expresia lui Scărlătescu! ”Fața lui exprimă o veșnică nemulțumire. Nu și acum!”

Ce nu face o mamă pentru copilul ei? Mihaela Mălăin, concurenta care a primit toate cele trei cuțite din partea chefilor, fără prea multe comentarii, are o poveste ce viața ce seamănă cu un scenariu de film.

Ce nu face o mamă pentru copilul ei? Mihaela Mălăin, concurenta care a primit toate cele trei cuțite din partea chefilor, fără prea multe comentarii, are o poveste ce viața ce seamănă cu un scenariu de film.

Lucra ca bucătar atunci când a rămas însărcinată și, după ce a născut, a revenit la locul de muncă. Doar că în scurt timp, patronul a decis să închidă locația. Tot atunci, avea să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viața ei: băiețelul său fusese diagnosticat cu autism și avea nevoie de bani pentru tratamente și terapie.

S-a adunat și și-a deschis propriul restaurant chiar în locul lăsat liber de fostul patron. A venit la ”Chefi la cuțite” plină de emoție.

”Am plâns toată seara. Sunt foarte emoționată și așa mă manifest eu”!

A gătit un preparat turcesc, iar chefii au fost absolut încântați!

Susținătorii plâng în culise, el ascultă jurizarea! „N-ai voie să ai greșeli în farfurie! Asta e o păcăleală, dar ce ai ... Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon ”Chefi la cuțite”, i-a preparat clătite lui Cătălin Scărlătescu. ”S-a spart ghi...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Ultimele știri
x