Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite aduce porții duble de adrenalină, amulete periculoase și probe surprinzătoare, menite să arate cine are stofă de bucătar în adevăratul sens al cuvântului.
După cel de-al treilea battle, cei patru jurați s-au întâlnit în bucătărie pentru a degusta preparatele realizate de echipele lor și acesta a fost momentul în care au ieșit scântei. Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 22 aprilie 2025 a emisiunii Chefi la cuțite.
Au ieșit scântei între Richard și ceilalți chefi, la degustare! Ce s-a întâmplat la Chefi la cuțite, după cel de-al treilea battle, din 22 aprilie 2025
Cel de-al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 15 a venit cu o probă inedită pentru cele trei echipe.
„Tema de astăzi se numește monocrom. Doar că nu vorbim despre un preparat. Trebuie să aveți pe farfurie un starter, un main course și un desert, pastrând aceeași culoare. Richard va distribui culorile, iar juriul nostru se va bucura de ele pentru că este vorba despre un grup de degustătoare care chiar cu asta lucrează. Sunt din industria de beauty, make-up și sunt tehniciene de unghii. Așa că toata ziua ele asta văd, culori”, a fost anunțul neașteptat făcut de Irina Fodor.
Chef Richard Abou Zaki a decis culorile astfel: „Eu iubesc mult culoarea care mă reprezintă: puritatea, pentru echipa mea aleg alb. Pentru prietenul meu Ștefan vreau să îi dau culoarea care reprezintă pasiunea: roșu! Pentru Orldando, care reprezintă întunericul, ăla care are un pic de răutate în el: negru”.
În cele șaizeci de minute alocate gătitului, chefii și echipele lor și-au dat silința să pregătească rețete cât mai gustoase pentru a impresiona invitatele din această ediție. La final, cronometrul s-a oprit și farfuriile au fost trimise la degustare.
Nu doar invitatele au analizat atent farfuriile, ci și chefii! Acesta a fost momentul în care au ieșit scântei între Chef Richard și ceilalți chefi.
Chef Orlando Zaharia a primit culoarea neagră și a pariat pe cerneala de sepie! El a gătit black cod miso cu o folie din cerneală de sepie, raviolo și desert pe bază de ciocolată. Preparatul său a fost criticat de Chef Richard, care a spus că a folosit prea mult nero di sepia, lucru ce a stricat toată rețeta.
Chef Ștefan Popescu a gătit alături de echipa sa verde black cod miso cu cremă de avocado și sfeclă roșie, bisque de homar și raviolo și desert pe bază de mousse de ciocolată.
„Raviolul ăsta nu se poate servi într-un restaurant, are toate defectele din lume! E foaia groasă, e gumos, are toate defectele!”, a zis Chef Richard supărat de ceea ce a găsit în farfurie.
Ehipa portocalie a gătit scoici Saint Jacques, piure de conopidă, capere fripte și beurre blanc, lasagne reinterpretată cu spumă și desert de crumble de nuci pecan, mere, cremă de caramel sărat și mascarpone.
Chefii au avut curajul să parieze pe ingrediente inedite și pe rețete îndrăznețe, iar laudele primite au fost pe măsură.
Ești o persoană creativă și îți place să răspunzi provocărilor? Vlad Cazino te invită să învârți roata magică a ingredientelor nebune și să creezi cea mai trăznită rețetă posibilă. Învârte roata, descoperă ingredientul surpriză cu care va trebui să creezi o rețetă cu un nume cât mai creativ. Săptămânal, cele mai inventive rețete vor fi premiate cu vouchere în valoare de 250 de lei, iar la final cu marele premiu: un voucher de 1.500 lei. Înscrie-te la concurs pe https://roataretetelor.a1.ro/.
Echipa portocalie a lui Chef Richard, victorie ieri. Diseară, la Chefi la cuțite: două amulete și roata nebună a ingredi... Chefi la cuțite, 23 aprilie 2025. Chef Alexandru Sautner și Chef Richard Abou Zaki, duel exploziv în amulete. Cine a ple...