Antena Căutare

Când are loc finala Chefi la cuțite 2022. Data la care se încheie sezonul 10 al celui mai îndrăgit show culinar

Finala Chefi la cuțite sezonul 10 va avea loc în zi de sărbătoare. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au anunțat data la care se va afla marele câștigător Chefi la cuțite 2022.

Colaj cu Gina Pistol, la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu Galerie
Finala Chefi la cuțite 2022 va avea loc joi, 1 decembrie 2022 | Antena 1

Al zecelea sezon de Chefi la cuțite a avut un parcurs spectaculos, cu preparate delicioase, concurenți excepționali, povești interesante, dar și provocări demne de un sezon aniversar. Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au anunțat când va avea loc finala sezonului 10 Chefi la cuțite.

Potrivit regulamentului Chefi la cuțite, 3 dintre concurenții sezonului 10 se vor lupta în Finală pentru marele premiu al show-ului.

Citește și: Ce mesaj a transmis Andrei Mihalcea după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Nu am mai reușit să facă față”

Când va avea loc Finala Chefi la cuțite, sezonul 10

Finala Chefi la cuțite 2022, sezonul 10, va fi difuzată la Antena 1 și pe AntenaPlay în data de 1 decembrie 2022, începând cu ora 20:30.

Sezonul 10 are o însmnătate deosebită pentru chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. Concurenți de toate vârstele, fie ei bucătari la bază sau doar pasionați de gastronomie, și-au luat inima în dinți și au decis să vină în sezonul 10 al mult îndrăgitei emisiuni culinare, în speranța că vor ajunge până în finala sezonului 10 de Chefi la cuțite. De Ziua Națională a României fanii Chefi la cuțite vor afla marele câștigător al sezonului. Sezonul 10 Chefi la cuțite, când cei trei chefi au împlinit și 10 ani de când se cunosc, a fost unul spectaculos din toate punctele de vedere.

Citește și: Narcisa Birjaru, imagine de colecție alături de soțul său. Ce mesaj emoționant i-a transmis bărbatului, de ziua lui

În preselecțiile sezonului 10 de chefi la cuțite 2022, chefii au avut ocazia să deguste preparate surprinzătoare și să cunoască oameni deosebiți. În prima etapă a competiției chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au participat la probe inedite de gătit, pentru a obține cât mai multe amulete. În următoarea etapă, cea a bootcamp-ului, chefii și-au dat seama pe cine vor în echiele lor care, în an aniversar au avut culori deosebite: aur galben, aur alb și aur roz.

Citește și: Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recunoscut

Drumul până în Finala Chefi la Cuțite 2022. Care au fost concurenții care au intrat în echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Inițial, din echipa lui Sorin Bontea din sezonul 10 de Chefi la cuțite 2022 au făcut parte următorii concurenți: Soin Ilieș (care a primit cuțitul de aur în preselecții și a intrat direct în echipă, fără să mai treacă prin bootcamp), Angelo Quintanar (Paco), Gheorghe Nicolae (Gigi), Gabriel Drăgușanu (Gabi), Andrei Mihalcea, Carmen Cojocaru și Arminia Lorena Grad.

La finalul bootcamp-ului sezonului 10, Florin Dumitrescu a ales în echipa sa următorii concurenți care să-l ajute să câștige finala Chefi la cuțite: Florin Dragomir (care a obținut Cuțitul de aur), Titus Antonescu, Roxana Crudu (Oxy), Raluca Luciana Todea, Dan Manciu, Ștefania Laura Pop și Ahmad Daas.

De asemenea, componența inițială a echipei lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 10 de Chefi la cuțite a fost: Adrian Stroe (care a primit Cuțitul de aur), Mădălina Cafadaru, Brigitta Gheorghe, Lina Chirilă, Cătălin Boroica, Maria-Florina Stan și Robert Mihăilescu.

Componența echipelor a fost modificată pe parcurs de amuletele folosite de chefi. Cătălin Scărlătescu i-a adus la un moment dat în competiție pe Tobi Ibitoye și Mădălina Crețan în echipa sa, pe NOSFE în echipa lui Florin Dumitrescu și pe Florica Baboi în echipa lui Sorin Bontea.

Finala Chefi la cuțite va fi difuzată pe 1 decembrie 2022, de la 20:30, Pe Antena 1 și AntenaPlay

Pe 1 decembrie 2022, după numeroase battle-uri, cei trei jurați sunt gata pentru finala Chefi la cuțite 2022, când se alege câștigătorul marelui trofeu.

În Finala Chefi la cuțite 2022 numai 3 dintre concurenții szonului 10 vor avea ocazia să-și demonstreze aptitudinile de lideri în bucătărie. Trei finaliști își vor vor forma echipe alegând din concurenții care au purtat sezonul acesta tunica argintie, aurie sau roz. Pentru chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu va fi o finală cu emoții, pentru că, precum concurenții, și ei își doresc câștigul. Până acum, Sorin Bontea a câștigat 4 sezonae de Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a ieșit victorios în 3 Finale, iar Florin Dumitrescu a avut 2 concurenți câștigători.

Finala Chefi la cuțite 2022, care va avea loc pe 1 decembrie 2022, de Ziua Națională a României, promite să fie una de-a dreptul spectaculoasă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Nu ratați Marea Finală Chefi la cuțite sezon 10, pe 1 decembrie 2022 (joi), pe Antena 1 și AntenaPlay!, de la 20:30. Numai un concurent va obține titlul de câștigător al sezonului 10 Chefi la cuțite.

Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recu... Concurenții de la Chefi la cuțite, duel savuros bazat pe pairing cu vinul! Ce detaliu au observat la băuturile primite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x