Antena Căutare

Când începe noul sezon Chefi la cuțite. Premiera show-ului de la Antena 1 aduce surprize și noi reguli pentru chefi în sezonul 13

Descoperă când începe noul sezon Chefi la cuțite și ce surprize sau reguli noi aduce premiera show-ului de la Antena 1. Sezonul 13 vine cu noutăți savuroase!

colaj foto cu stefan popescu, richard abou zaki, alexandru sautner si orlando zaharia la chefi la cutite sezonul 13, ce are premiera in martie Galerie
Descoperă când începe Chefi la cuțite sezonul 13 și ce noutăți aduce emisiunea | Antena 1

Cel mai apreciat cooking show din România, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plină de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera în luna martie.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care aduc vasta lor experiență din domeniul gastronomic în platoul Chefi la cuțite, spațiul în care telespectatorii îi vor descoperi trăind împreună, pentru prima dată, bucuria audițiilor pe nevăzute, dar și tensiunea luptei pentru amulete. Descoperă în rândurile de mai jos când începe noul sezon Chefi la cuțite și ce surprize aduce premiera show-ului de la Antena 1, în sezonul 13.

Când începe noul sezon Chefi la cuțite. Premiera show-ului de la Antena 1 aduce surprize și noi reguli pentru chefi în sezonul 13

Show-ul va avea premiera pe 18 martie, de la ora 20:30 și va fi difuzat la Antena 1 luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Născut la Piatra Neamț, Chef Richard Abou Zaki are, la 26 de ani, o carieră culinară încununată de succes în Italia, unde deține patru restaurante. Primul dintre acestea, Retroscena, i-a adus o stea Michelin la numai opt luni de la inaugurare, iar pentru cel de-al patrulea, Controluce, a primit recent premiul ”Inovația anului”, în cadrul unui eveniment de marcă de la Milano, aceasta fiind una dintre cele mai importante distincții italiene într-o arie simbolică a bucătăriei italiene – pizzeriile.

Citește și: Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are un restaurant cu stea Michelin și a gătit pentru Obama

Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai apreciați Chefi din România, a fost Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din capitală și a urmat cursurile de trei stele Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009. Totodată, Chef Popescu are experiența de trainer în bucătărie pentru cei pasionați de domeniul gastronomic indiferent de vârstă, fiind formator în cadrul HORECA Culinary School, dar și al școlii de mini chefi Kids Chef Academy. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

Citește și: Cine e Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are o carieră impresionantă în domeniul gastronomic

Chef Alexandru Sautner aduce expertiza culinară câștigată atât în Germania, unde a activat 22 de ani, timp în care a inaugurat trei restaurante, cât și în România, unde a îmbinat remarcabil talentul în bucătărie cu priceperea pentru administrarea unei afaceri de succes în domeniul culinar. Implicat în mai multe business-uri horeca, este fondatorul Gioelia Cremeria, care în prezent are 14 locații, iar în 2020 a lansat Oliveto, restaurantul cu specific mediteranean care îi îmbogățește palmaresul de antreprenor în domeniul gastronomic.

Chef Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, care oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume. A fost, de asemenea, Executive Chef pentru lanțul de restaurante Q’s Inn si Pagaia, iar în prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța. În 2010, Chef Zaharia a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului, iar în 2019 a câștigat prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesioniști. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

Noul sezon Chefi la cuțite aduce surprize și reguli noi pentru chefi

Cu cei patru Chefi pe scaunele de jurați, sezonul 13 Chefi la cuțite va duce competiția gastronomică la un nou nivel.

Întrecerea între jurați se anunță încărcată de tensiune, formatul show-ului urmând să dezvăluie noi reguli care vor face și mai intense luptele pentru amulete – și asta pentru că, dincolo de avantajele pe care le aduc, acestea vor decide cine sunt cei trei Chefi care vor ajunge în etapa Confruntărilor dintre echipe.

Despre ce noutăți este vorba și ce alte surprize aduce sezonul 13 al show-ului culinar telespectatorii vor descoperi la Antena 1, începând din 18 martie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x