Antena Căutare

Ce au ales chefii să gătească pentru a câștiga a doua amuletă a sezonului. Preparatele lor, care mai de care mai speciale

Pentru a câștiga cea de-a doua amuletă, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au fost nevoiți să pregătească un main course unde vedeta să fie pepenele!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Proba aceasta din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 nu a fost una ușoară, căci este destul de dificil să pregătești un fel principal de mâncare, având totodată ca ingredient și pepenele, un fruct cu multă apă și gust dulceag.

Chef Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească niște tortellini umpluți cu ricotta și pepene galben și un sos de trufe, o combinație de care s-a declarant extrem de mândru.

Cu multă migală, Sorin Bontea a mers pe o farfurie mai simplă și a pregătit un tataki pe pat de pepene roșu, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit o carne de miel cu legume și sos de stafide, curmale și vin și pepene la grătar!

După ce timpul pentru proba de amulet a expirat, cei trei jurați s-au adunat în jurul mesei, ca să deguste atent din cele trei farfurii pe care le-au pregătit, în speranța că-l vor impresiona pe Antonio Passarelli.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum au arătat farcuriile pregătite de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în ediția a doua din sezonul 8Chefi la cuțite”!

Chefii se înfruntă pentru cea de-a doua amuletă a sezonului. Chef Bontea: „Am datorii de plătit”... A venit cu un look dur, dar i-a surprins pe jurați când le-a povestit cu ce se ocupă în viața de zi cu zi. Ce meserie ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x