Chef Orlando Zaharia este pregătit pentru un nou sezon plin de savoare la Chefi la cuțite. Dacă în sezonul 14 a făcut echipă cu Chef Alexandru Sautner și s-au luptat până în finală pentru marele premiu, acum speră la o echipă proprie și un parcurs încununat de succes.
Chef Orlando Zaharia are o experiență vastă în industria gastronomică, iar în cadrul unui podcast acesta a vorbit despre lucruri mai puțin știute din bucătărie.
Citește și: Patru amulete speciale provoacă jurații la întreceri spectaculoase, în debutul sezonului 15 Chefi la cuțite
Ce spune Chef Orlando Zaharia despre salariile bucătarilor din România. Juratul Chefi la cuțite a dat cărțile pe față
Chef Orlando Zaharia, unul dintre cei patru bucătari de la Chefi la cuțite, a vorbit despre veniturile specialiștilor din domeniul culinar, despre rolul acestora în industrie și impactul pe care îl au asupra restaurantelor.
Cu o carieră impresionantă în gastronomie și o poveste de viață fascinantă, Chef Orlando Zaharia împărtășește cu urmăritorii podcastului respectiv gândurile și experiențele sale din lumea culinară reușind astfel să „gătească” un episod absolut delicios în care, desigur, mâncarea este pe prim-plan.
Juratul Chefi la cuțite vorbește și despre veniturile specialiștilor din acest domeniu, ajutându-i astfel pe consumatori să înțeleagă rolul pe care îl are un Chef în bucătăria unui restaurant.
Într-o industrie gastronomică în continuă transformare, Chef Orlando Zaharia subliniază importanța Chefilor calificați. Acesta afirmă că un Chef de renume poate avea venituri exorbitante, de peste 5.000 de euro, dar în același timp, în România, unul talentat are puterea de a influența nu doar preparatele din meniu, ci și strategia financiară a restaurantului în care lucrează.
„Un bucătar român, dacă ajunge Chef în România, poate să câștige atât cât vrea el pentru că la el este meseria, la el sunt orele de program, la el este evoluția restaurantului, la el sunt banii care intră în buzunarul proprietarului”, a spus chef Orlando Zaharia, subliniind că cheia succesului se află în mâinile Chefului.
Aceasta evidențiază cât de crucial este rolul unui Chef în stabilitatea și succesul pe termen lung al unei afaceri în domeniul alimentației.
Chef Orlando Zaharia a remarcat, de asemenea, că în restaurantele mici, amprenta unui Chef devine evidentă datorită implicării directe în procesul culinar.
„Este o singură persoană care conduce o echipă”, a adăugat el, sugerând că atenția acestuia pot face diferența între un preparat obișnuit și o creație culinară de excepție.
Cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene” este, așadar, o recomandare perfectă pentru pasionații de gătit și nu doar pentru ei, pentru că Chef Orlando Zaharia dezvăluie trucurile care pot transforma orice masă într-o experiență culinară memorabilă.
Mai mult decât atât, invitatul lui Adrian Artene face câteva dezvăluiri și din culisele emisiunii Chefi la cuțite.
Patru amulete speciale provoacă jurații la întreceri spectaculoase, în debutul sezonului 15 Chefi la cuțite... A gătit într-un restaurant hollywoodian, iar acum Bogdan Iancu vine la audițiile sezonului 15 Chefi la cuțite...