Antena Căutare

Chef Passarelli a decis câștigătorul amuletei cu numărul 2. Cine va avea avantaj la probe

În a doua ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au duelat în bucătărie, pentru a câștiga o nouă amuletă! Chef Antonio Passarelli a cel care a venit cu verdictul!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Și în a doua ediție din sezonul 8Chefi la cuțite” de la Antena 1 cei trei jurați s-au întrecut în bucătărie pentru o nouă amuletă.

Chef Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească niște tortellini umpluți cu ricotta și pepene galben și un sos de trufe, o combinație de care s-a declarant extrem de mândru.

Chef Passarelli a decis câștigătorul amuletei cu numărul 2. Cine va avea avantaj la probe

Chef Antonio Passarelli, invitat special la „Chefi la cuțite”

Chef Antonio Passarelli, invitat special la „Chefi la cuțite”

Cu multă migală, Sorin Bontea a mers pe o farfurie mai simplă și a pregătit un tataki pe pat de pepene roșu, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit o carne de miel cu legume și sos de stafide, curmale și vin și pepene la grătar!

După ce au așteptat cu sufletul la gură verdictul, iată că a venit și momentul ca celebrul chef Antonio Passarelli să anunțe la ce concluzie a ajuns și cine este cel care primește amuleta, în ediția a doua din sezonul 8Chefi la cuțite”. Surpriza a fost mare atunci când am descoperit că, și de dat aceasta, cel care câștigă amuleta specială este Cătălin Scărlătescu!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să vezi reacția celor trei jurați, când au aflat verdictul!

Explicațiile lui l-au supărat pe Florin Dumitrescu: „Hai, mă, nu pot să cred!” Cum a reușit concurentul să-i stârnească ... Preparatul care l-a făcut pe Chef Dumitrescu să scoată telefonul și să pozeze pentru Instagram. Ce era, de fapt, în farf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x