Antena Căutare

Ay, hombre! Mexicanul îndrăgostit de România care face ”sarmala”: ”Băi, nu cred, asta-i supă la plic!”

Roger s-a născut în Mexic, da, daaa, peste Ocean, însă a venit într-o vacanță în România, iar de atunci totul s-a schimbat în viața lui.

Roger s-a născut în Mexic, da, daaa, peste Ocean, însă a venit într-o vacanță în România, iar de atunci totul s-a schimbat în viața lui.

S-a mutat la noi în țară, a învățat să ne vorbească limba, are o iubită aici și, alături de ea, a pus pe picioare o mică fermă bio, exclusiv pentru consum. Cu alte cuvinte, nu cumpără produse, ci le are din propria-i producție.

”E prima dată când apar la televizor și am niște emoții”, spune ”el hombre”. Tot el mai spune că a fost cucerit de natura din România și că mediul rural de la noi, cu peisajele și cu verdeața, i se pare de poveste.

Le-a gătit chefilor un preparat tradițional, picant, o supă și a mărturisit că-l admiră cel mai mult pe chef Dumitrescu. Dar ce spun chefii despre ce-a pus în farfurie?

Tanti Cătălina și ciolanul fermecat! ” - Păi, doamnă, noi aici mâncăm foie gras și dumneavoastră veniți cu varză?” - ”Ei... Așa gătește un român adevărat! Ioan Larionesei i-a făcut pe chefi să exclame: ”Mâncarea bună în România nu se găsește în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x