Ingrediente
- 500 g ciuperci champinion mushroom
- 3 cepe mari
- 3 ardei roșii, iuți
- 1 l ulei
- 200 g curry
- 250 g concentrat de supă vegetală
- Sare
- Piper
- Apă
- 1 lime
- 1 ceapă roșie
- 1 buc. ghimbir proaspăt
- 1 ceașcă de orez
Mod de preparare
Se toacă jumătate din ciuperci în bucăți mici.
Articolul continuă după reclamă
Cealaltă jumătate se taie în bucăți mari.
Se toacă ceapa în solzișori mici, de dimensiunea bucăților de ciuperci mici.
Ceapa și ciupercile mici se călesc în ulei, iar când încep să se prăjească, se adaugă o cantitate mică de apă.
Se amestecă continuu până când se pătrund bine, apoi se adaugă apă și concentratul de supă vegetală.
Se adaugă orezul, apoi ardeii și condimentele pentru aromă.
Înainte de a servi preparatul, se adăugați bucățile de ciuperci mari.
Somon pe pat de cartofi orientali și tăiței de orez... Ton în crustă de mix de susan cu sos de stridii şi alge de mare...