Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au certat cu Cătălin Scărlătescu la proba de amuletă

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au supărat pe Cătălin Scărlătescu la proba pentru amuleta 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” și astfel a luat naștere un conflict complet neașteptat.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au supărat pe rivalul lor, Cătălin Scărlătescu

Antena 1

În ediția 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și, încă din primele secunde, cei trei jurați au remarcat faptul că prietena lor radiază.

Cătălin Scărlătescu a fost extrem de curios să afle ce anume o bucură atât de mult pe colega sa de platou, care le-a pregătit și de data aceasta o amuletă.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au supărat pe Cătălin Scărlătescu, în ediția 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Gina, ești glam, plină de sclipici”, a fost remarca făcută de Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Niculae Cioban a gătit zebră cu sos de trabuc ca să-i surprindă pe chefi! Cum a gătit totul

„Așa a avut chef fetița mea, să fiu glam. Știți ce inspirație mi-a dat fetița mea astăzi? Să faceți voi ceva bun, care vă amintește vouă de cea mai frumoasă zi din viața voastră”, a mărturisit Gina Pistol, care a pregătit chefilor o amuletă specială.

„Este cea mai complicată probă ever, pentru că nu știu să aleg ziua. Am avut atâtea zile frumoase în viața mea. Gândiți-vă câți oameni frumoși am cunoscut, câte fete frumoase am cunoscut, câte zile însorite pe barcă am avut, câte zile nemaipomenite am avut la platou când am câștigat amulete. Sunt un om norocos, atâtea zile superbe am avut în viața mea”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

După ce au auzit că pot găti orice își doresc au venit și detalii despre ce avantaj oferă amuleta 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu s-a supărat pe Cătălin Scărlătescu

„Poți bloca concurenții uneia dintre echipe: jumătate de echipă minus 1 egal număr de concurenți blocați”, așa sună avantajul pe care îl aduce amuleta 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

„Adică dacă am șase concurenți, jumătate înseamnă trei, deci sunt blocați doi dintre ei”, a explicat Florin Dumitrescu.

De data aceasta, jurizarea va fi făcută de Daniel Mischie, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor din România.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Ramona Erturk e campioana la fitness care i-a emoționat pe chefi cu drama trăită. Ce a povestit

După ce au aflat toate aceste detalii, cei trei jurați s-au apucat de gătit, dornici să facă senzație și să câștige amuleta 8. Florin Dumitrescu a ales să facă rețeta de melci ce a stat la baza poveștii sale de iubire cu soția sa, Sorin Bontea a mers pe o rețetă de mușchi de vită cu legume la tigaie (mâncarea preferată a familiei sale), în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o rețetă de friptură pe care o pregătește adesea pentru prietenii săi.

Tigăile au sfârâit din plin în ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a fost „dorel”, adică cel mai muncitor dintre toți. Totuși, acesta a fost momentul în care în bucătărie a apărut o ceartă.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Marina Moraru i-a făcut pe chefi să danseze cu un preparat special

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au supărat că Scărlătescu nu a estimat exact timpul de gătit al mâncării sale. Cei doi au dorit să știe în ce ritm trebuie să gătească pentru ca farfuriile să fie toate gata în același timp, ca să nu își piardă din textură, gust și temperatură. Supărat că i se aduc reproșuri, Cătălin Scărlătescu a părăsit bucătăria, dar apoi a revenit și a continuat gătitul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Marina Moraru i-a făcut pe chefi să danseze cu un preparat special... Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Marius Florea i-a distrat pe jurați cu preparatul său neînțeles! Ce a gătit...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x