Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Florin Dragomir

Un concurent a fost eliminat în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Florin Dragomir, cuțitul său de aur, spre marea surpriză a tuturor.

colaj foto cu gina pistol, chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, un concurent a părăsit competiția | Antena 1

Ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 a adus o probă de gătit dificilă, în care concurenții au fost puși să gătească folosind doar instrumente în miniatură. Degustarea făcută de scriitori a adus un verdict neașteptat, așa că toate cele trei echipe au intrat la un duel pe cinste. La final, un concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 16 noiembrie 2022

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Gina Pistol a provocat echipele să pregătească un main course, o salată de crudități și un desert folosind doar instrumentele miniaturale de gătit! Sarcina nu a fost una simplă, însă toată lumea a dat tot ce a avut mai bun pentru a obține victoria. Toți au urmărit cu sufletul la gură verdictul adus de bandă și chefii și-au dorit să nu aibă din nou un concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recunoscut

Fiind remiză, Cătălin Scărlătescu a trimis toată echipa sa de 3 concurenți la duel, Sorin Bontea i-a ales pe Gigi, Gabi și Flori, în timp ce Florin Dumitrescu s-a bazat pe Florin Dragomir, Brigitta și Ștefania.

„Dragii mei, orice probă individuală se poate trece la CV, căci la finalul ei poți pune pe masă un dish memorabil. Și așa ceva, la Chefi la cuțite, e o victorie personală! Tema testului individual pune pe masă conceptul Bio. Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără fertilizatori, elemente modificate genetic, hormoni, antibiotice, pesticide sau stimulatori de creștere. Din respect pentru planetă, consumul produselor bio ajută la menținerea echilibrului ecosistemului, a diversității speciilor și a calității solului. Veți găti ceva bio. Gătiți ceva unic, care să cucerească gusturile chefilor. Puteți face orice main course, cu anumite produse”, a fost vestea complet neașteptată dată de Gina Pistol pentru duelul din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Îndrăgita prezentatoare a venit cu bolul la fiecare concurent în parte și apoi au venit cloșurile surpriză, ce au scos la iveală ingredientele cu care trebuie să se gătească. Spaghete, quinoa, mango, pere, cafea, ceai organic, fulgi de ovăz, somon fume, hokkaido (dovleac), iată ingredientele puse la bătaie de Gina Pistol în duelul din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite.

Flori îi dă Brigittei cafea, Mădălina Cafadaru îi dă lui Florin spaghete, în timp ce Mădălina Crețan îi dă lui Gabi Drăgușanu mango. El alege ovăz pentru Adrian Stroe, care la rândul lui alege pentru Gigi hokkaido. Florin Dragomir îi dă Mădălinei Cafadaru quinoa, Gigi îi Mădălinei Crețan ceaiul, Brigitta îi dă Floricăi perele, iar Ștefania rămâne cu somon fume.

Apoi, cronometrul a pornit și fiecare a încercat să pregătească o rețetă cât mai gustoasă și aspectuoasă, pentru a nu deveni concurentul eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Când timpul alocat gătitului s-a scurs, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Prin notele acordate, aceștia au decis ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10, în ediția din 16 noiembrie 2022.

La degustare, au fost atât farfurii care au impresionat prin aspect sau texturi, cât și farfurii care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Gina Pistol a anunțat apoi notele obținute de fiecare concurent în parte și chefii au urmărit cu sufletul la gură deznodământul.

Surpriza a fost mare atunci când în platou au mai rămas Mădălina Crețan, Florin Dragomir și Ștefania Pop. Apoi, Gina Pistol a anunțat că Mădălina a luat 6 puncte, în timp ce Florin Dragomir a luat 3 puncte cu farfuria de spaghete. Cuțitul de aur a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Lui Florin Dumitrescu nu i-a venit să creadă că s-an întâmplat un asemenea deznodământ.

„Tu ești normal la cap?! Ție ți-a plăcut farfuria? Ești nebun?”, a zis Florin Dumitrescu, extrem de supărat de faptul că l-a pierdut pe Florin Dragomir, cuțitul său de aur, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

„Frate, iartă-mă, nu pot să folosesc o amuletă pe tine. Niciodată nu ai fost acolo. E umilitor”, a explicat juratul în culise, odată revenit în bucătărie.

Tensiunile au atins cote maxime atunci când Manciu s-a enervat și a început să explodeze de nervi, lucru „taxat” de Brigitta. Cei doi și-au aruncat un schimb acid de replici, iar camerele de filmat au surprins totul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Brigitta și Florica Boboi, dezvăluiri fără reținere la duel. De ce s-au criticat... Chefi la cuțite, lider de audiență și miercuri seara Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, a părăsit c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x