Antena Căutare

Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Florin Dumitrescu a folosit o super amuletă! Ce a anunțat

Mișcare ce i-a luat pe toți prin surprindere, în ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, Florin Dumitrescu a decis să își folosească o super amuletă!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!

Finala se apropie cu pași repezi și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încearcă, pe cât posibil, să stea cât mai departe de dueluri, pentru a-și proteja concurenții de la o posibilă eliminare.

De data aceasta, surprizele s-au ținut lanț în edițai 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Florin Dumitrescu a folosit o super amuletă în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Primul moment surprinzător a fost atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția într-o superbă rochie mulată, de culoare neagră.

citește și: Ionuț Belei a câștigat o amuletă puternică! Ce bonus îi aduce

Detaliul ce i-a surprins pe mulți a fost faptul că vedeta a apărut cu păr lung și roșcat, o schimbare de look radicală, ce i-a pus de minune în valoare trăsăturile feței.

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Apoi, emoțiile au atins cote uriașe atunci când frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a anunțat faptul că, de data aceasta, tema pentru cea de-a douăsprezecea confruntare culinară pe echipe va fi stabilită de ruletă ingredientelor.

citește și: Gina Pistol a apărut cu păr lung și roșcat! Schimbarea de look i-a uluit pe toți

Cei care au învârtit au fost Kani, Paul Maxim și Adrian Luca și deznodământul a fost unul pe măsură: în edițai 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească rețete folosind kiwi, frișcă și caviar.

citește și: Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea s-au certat! Ce și-au reproșat

Singurul care a părut extrem de sigur pe ceea ce are de gând să facă a fost Cătălin Scărlătescu. Nici nu bine a anunțat Gina Pistol startul probei de gătit pe echipe, că Florin Dumitrescu a și anunțat faptul că are de gând să folosească o amuletă!

„Este o probă destul de complicată, dar care cumva, din cauza combinațiilor de gust, te cam obligă să lucrezi cu ăia buni”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Acesta a fost amuleta prin care a putut bloca timp de treizeci de minute câte un bucătar din fiecare echipă adversă. Și uite așa, timp de jumătate de oră, Paul Maxim din echipa lui Scărlătescu și Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, stau pe bară!

Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a dat lovitura! Ce vrea să gătească la „Chefi la cuțite”... Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Militarii din brigada 30 gardă „Mihai Viteazul”au devenit jurați la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x