Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Concurenții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” sunt tot mai aproape de marea finală și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au propus să facă tot ce le stă în putință pentru a pune mâna pe marele trofeu.
De data aceasta, în ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol nu a anunțat o temă anume, ci a lăsat norocul să dicteze ce misiune vor avea bucătarii.
Militarii din brigada 30 gardă „Mihai Viteazul”au devenit jurați la „Chefi la cuțite”
Ruleta ingredientelor a fost adusă în bucătărie și câte un reprezentand din fiecare echipă a învârtit-o, pentru a alege un ingredient. Pe rând, Paul Maxim, Adrian Luca și Kani și-au încercat norocul și astfel, concurenții au primit la proba de gătit pe echipe sarcina de-a găti rețete savuroase folosind kiwi, frișcă și caviar.
Misiunea nu a fost una tocmai ușoară și, după ce Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta, sarcina a a devenit și mai grea, căci nu e ușor să rămâi, timp de treizeci de minute, fără un concurent de bază.
Militarii din brigada 30 gardă „Mihai Viteazul”au devenit jurați la „Chefi la cuțite”
Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și concurenții și-au așezat farfuriile pe bandă, sperând că vor primi un verdict bun.
În ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, verdictul este dat de cei Brigada 30 gardă „Mihai Viteazul”. Gina Pistol i-a întâmpinat, le-a explicat regulile și militarii au degustat și au analizat atent fiecare farfurie.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!