Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Degustare cu peripeții! Ce au descoperit chefii în farfurii

În ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au avut misiunea de-a pregăti farfurii gustoase pentru Business. Surpriza a fost mare pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la degustare.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Business Class a fost tema impusă de Gina Pistol, în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă misiunea nu a fost una nouă pentru concurenții rămași în competiție și inițial a părut totul simplu, iată că lucrurile s-au complicat pe parcurs.

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și bucătarii și-au așezat cu multă grijă farfuriile pe banda de foc, pentru a le trimite la analizare și la degustare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, degustare cu peripeții

A venit apoi momentul ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se reîntâlnească în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a degusta farfuriile pregătite de concurenții din echipele pe care le conduc.

citește și: Roxana Blenche a câștigat o amuletă puternică! Ce bonus îi aduce

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a pregătit o rețetă pe bază de somon, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe un file de pește alb. Cătălin Scărlătescu a ales pieptul de rață cu pară și o diversitate de piureuri.

citește și: Gina Pistol, cea mai senzuală apariție de până acum! Ce detaliu i-a uluit pe toți

Așa cum era de așteptat, nici de data aceasta nu au lipsit criticile sau micile „înțepături”, dar după degustare, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” s-au declarat mulțumiți de ceea ce au gătit concurenții din echipele conduse de ei.

Însă, cei care dau verdictul final sunt jurații din ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, format din angajați ai aeroportului „Henry Coandă”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!