Antena Căutare

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Florin Dumitrescu, reacție neașteptată! Ce s-a întâmplat cu Roxana Blenche

În ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, haosul a luat cu asalt bucătăria și a adus numeroase tensiuni printre concurenți, dar și printre cei trei jurați.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, fix când Gina Pistol se pregătea să anunțe tema din ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, simpaticul Cătălin Scărlătescu i-a uimit pe toți cu o mișcare la care nimeni nu se aștepta.

Acesta a apăsat butonul roșu, dezvăluind astfel faptul că are de gând să își folosească una dintre amulete. Surpriza a fost uriașă atunci când juratul îndrăgitului show culinar a dezvăluit că folosește bonusul ce îi permite să aleagă el tema de gătit din cadrul celei de-a zecea bătălii culinare.

Florin Dumitrescu s-a enervat pe concurenți în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi! Ce i-a reproșat lui Robert Vasiliu

De data aceasta, cele trei echipe din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” trebuie să gătească o rețetă cât mai savuroasă de paste, ce urmează să fie degustată de barmani cu experiență.

Florin Dumitrescu și echipa sa în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Și ca sarcina să nu fie una simplă, Cătălin Scărlătescu a anunțat faptul că impune totuși o condiție: aceea ca pastele să fie făcute de concurenți.

citește și: Veste uriașă! Silviu Costan a reușit să câștige amuleta specială! Ce bonus a primit

Cronometrul a pornit și, în scurt timp, haosul a început să își facă simțită prezența în bucătăria „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au plimbat pe la bancurile de lucru pentru a da indicații și pentru a urmări că treburile sunt făcute ca la carte.

În echipa lui Florin Dumitrescu au început să apară tensiuni uriașe și juratul a început chiar să țipe la Roxana Blenche, lucru ce a displăcut din plin concurentei. Nici pentru Kani situația nu a fost una tocmai ușoară!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a folosit o super amuletă! Ce veste au primit bucătarii... Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Sabotaj în echipa lui Sorin Bontea? Ce a pățit Maria Șandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x