Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Chefii se luptă pentru o ”bombă” în proba amuletei 17. Ce surpriză le-a făcut Gina Pistol

Proba amuletei 17 din show-ul culinar Chefi la cuțite a adus o surpriză pentru chefi - de această dată, vor lupta pentru a câștiga ”bomba secretă” a amuletelor.

gina pistol, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Gina Pistol a dezvăluit când poate fi deschisă bomba secretă a amuletelor din sezonul 9 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 17 din sezonul 9 Chefi la cuțite, Gina Pistol le-a făcut o surpriză de proporții lui chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

În proba de azi, nu se vor lupta pentru o amuletă obișnuită, ci pentru ”bomba secretă” a amuletelor.

Mai mult, ”bomba” misterioasă include și un detaliu care l-a făcut extrem de curios pe Florin Dumitrescu.

Cum poate fi folosită ”bomba secretă” a amuletei din proba 17 Chefi la cuțite

”A venit momentul să ridicăm nivelul, să complicăm jocul, să-l ducem la superlativ, să lăsăm să cadă bomba,” a spus Gina Pistol, înainte să îi fie înmânată surpriza din această ediție Chefi la cuțite - o sferă neagră cu o bandă aurie în jurul ei.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Dragii mei, aceasta este bomba secretă a sezonului 9. Această bombă conține o amuletă ce va rămâne secretă până la momentul în care vă voi spune să spargeți bomba, după audiții. Poate chiar după bootcamp, mă mai gândesc.”

Citește și: Nicolai Tand a dezvăluit cine a câștigat amuleta 16. Verdictul l-a enervat pe unul dintre chefi

”Dacă bomba pățește ceva până la acel moment - urme de deschidere, o forțare a ei - amuleta se anulează,” a continuat Gina.

”Mă roade, mă arde, mă seacă treaba asta. Nu înțeleg ce e înăuntru, frate,” a spus chef Florin Dumitrescu, ce a părut cel mai curios dintre chefi să afle cu ce amuletă are de-a face.

”Bomba se poate deschide într-un singur fel și necesită forță,” a continuat Gina Pistol. ”Orice forță aplicată asupra ei o va distruge. Deci, practic, vom ști cu toții că s-a umblat la ea.”

Citește și: Amuleta 14 a pus în încurcătură chefii. De ce se teme Florin Dumitrescu de avantajul suprem

Pentru a câștiga bomba secretă a amuletelor, chefii trebuie să gătească azi cu foi. Invitatul special din ediția 17 Chefi la cuțite este chef Florin Ivan.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Irina Margareta Nistor, show la masa de jurizare. Ce le-a dezvăluit chefilor despre car... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Sorin Bontea, accident în bucătărie. Ce a pățit în proba 17 l-a scos din minți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x