Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Vlad Neamțu, tânărul confundat cu Mickey Mouse, a uimit chefii. Ce a dezvăluit despre vocea sa

Vlad Neamțu i-a surprins pe chefi în ediția 17 din sezonul 9 Chefi la cuțite. Tânărul a vorbit deschis despre vocea sa, pe care mulți au asemănat-o cu cea a celebrului Mickey Mouse.

vlad neamtu, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Vocea lui Vlad Neamțu e atât de deosebită încât e asemănat-o de multe ori cu cea a lui Mickey Mouse | Antena 1

Vlad Neamțu, un tânăr de 18 ani din Timișoara, a dezvăluit că uneori i se spune Mickey Mouse pentru că vocea sa seamănă foarte mult cu cea a personajului celebru Disney.

Acesta i-a surprins pe chefi cu vocea sa cum a intrat pe ușa Chefi la cuțite. În bucătărie, Vlad a ales să gătească o musaca și a vorbit despre cum a învățat să gătească după ce s-a mutat singur cu sora sa mai mică.

Vlad a vorbit și despre cum l-a ajutat vocea sa sp devină celebru și pe platforma de socializare TikTok

Vlad Neamțu l-a interpretat pe Mickey Mouse în ediția 17 Chefi la cuțite

”Eu sunt Mickey Mouse, bine ați venit la clubul meu,” a spus Vlad. ”Și am venit să vă dau pe spate cu musacaua mea de cartofi.”

”De obicei, vocea mea e asociată cu cea a lui Mickey Mouse și extrem de multă lume, zi de zi, pe fiecare live, mă întreabă dacă eu sunt persoana care dublează vocea lui în România. Le spun oamenilor că mi-ar plăcea foarte mult să fac și eu un ban din asta, dar deocamdată nu. N-am fost destul de mare probabil când s-au dat audițiile.”

Citește și: Cine a fost vocea originală a lui Mickey Mouse și cine i-a urmat

”Să am vocea lui Mickey Mouse e foarte interesant. Oriunde merg, oamenii mă primesc, de obicei, cu o energie pozitivă,” a dezvăluit Vlad. ”Sunt primit cu căldură, pentru că Mickey Mouse e un personaj îndrăgit de toată lumea și așa sunt și eu, pot să spun.”

Tânărul și-a creat un cont de TikTok, unde a reușit să aibă deja un video cu peste 3 milioane de vizualizări.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Citește și: Marius Săvescu, omul-spectacol care a adus vocile celor mai îndrăgite personaje de desene animate

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Sorin Bontea, accident în bucătărie. Ce a pățit în proba 17 l-a scos din minți... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Chef Florin Ivan a dezvăluit cine a câștigat amuleta ”bombă”! Ce jurat a învins în prob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x