Antena Căutare

Chefi la cuțite. Battle 1. Ce au femeile din ziua de azi, omoară bărbații pe aici? Al doilea preparat, bătălie între fete și băieți

O farfurie au gătit-o chefii singuri, cu ajutorul familiilor, iar cealaltă farfurie va fi gătită de ei, de concurenți, respectând indicațiile celor trei chefi, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. 

O farfurie au gătit-o chefii singuri, cu ajutorul familiilor, iar cealaltă farfurie va fi gătită de ei, de concurenți, respectând indicațiile celor trei chefi, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu.

Cel de-al doilea preparat pentru a fi trimis la jurizare le dă ceva bătăi de cap echipelor, mai ales că nu mai au sprijinul fizic al chefilor, ci doar indicațiile lor de la depărtare.

Cele trei familii au început gătirea celui de-al doilea preparat din acest battle. Femeile din fiecare echipă își conduc bărbații cu o mână de fier, ceea ce îl determină pe Dumitrescu să afirme: "Ce au femeile din ziua de azi, omoară bărbații pe aici?"

Chefi la cuțite. Familia Observator jurizează farfuriile gătite de chefi alături de cele trei familii, în primul battle... Chefi la cuțite. Battle 1. Familia Observator jurizează cel de-al doilea preparat. Gina Pistol: Chefii nu au avut voie s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x