Chefi la cutite

Finala se joacă fără roșu! Toți concurenții din echipa lui chef Dumitrescu au fost eliminați: "Sezonul șase s-a încheiat pentru mine"

 
+2 click pentru
galerie

Finalul probei îl lovește din plin pe chef Florin Dumitrescu. Ajuns până în această etapă cu doi concurenți, aceștia sunt eliminați după jurizarea probei cu numărul doi din Semifinală. Astfel, conducătorul echipei roșii rămâne fără om în finală și fără vreo șansă să câștige.

Lucrurile sunt clare! Bătălia se va da, din acest moment, între chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu! Greu încercat pe tot parcursul sezonului, Dumitrescu se recunoaște învins: "Sezonul 6 s-a încheiat pentru mine!".

"Bontea l-a sabotat încă de la început, i-a luat doi concurenți, printre care cuțitul de aur. Era cumva de așteptat", a comentat Scărlătescu la aflarea veștii. 

Astfel, după cea de-a doua probă din semifinală, jurații au decis ca cei doi concurenți din echipa roșie să plece acasă. Florin Dumitrescu nu mai are niciun concurent în concurs.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE