Antena Căutare

Cine jurizează?! Mama, tata, prietenii! Notele date de familiile concurenților îi pot trimite acasă

Surpriză de proporții la "Chefi la cuțite"! Rudele și prietenii concurenților se transformă în jurații celei de-a doua probă din semifinală.

Surpriză de proporții la "Chefi la cuțite"! Rudele și prietenii concurenților se transformă în jurații celei de-a doua probă din semifinală. Astfel că notele date de aceștia îi pot trimite acasă pe cei rămași în competiție.

Tema celei de-a doua probe este brunch-ul, astfel că cei șapte s-au străduit să pună în farfurii cele mai gustoase și inedite preparate.

Doi dintre cei salvați până acum vor fi eliminați în urma acestei probe, urmând ca o singură provocare culinare să ne desparte de aflarea numelor celor trei mari finaliști!

Brunch, în a două probă din Semifinală. Probleme pentru toți concurenții. Munti, la un pas să clacheze: "Mi-a picat... Finala se joacă fără roșu! Toți concurenții din echipa lui chef Dumitrescu au fost eliminați: "Sezonul șase s-a înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x