Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Ceartă între surorile Crudu, în finala Chefi la cuțite. Ana Crudu o acuză pe Daniela Crudu: "Ea face poze. Mă face să plâng de nervi!"

 

Familia Crudu a pornit în marea finală Chefi la cuțite în tunici roșii și cu multă încredere în talentul lor culinar. Bine, mai mult al Anei, cea care pare să fie cea mai implicată și doritoare să câștige finala Chefi la cuțite, în sezonul dedicat familiilor.

Pentru a câștiga concursul culinar de la Chefi la cuțite echipa a trebuit să pregătească un preparat "Fine Dining", iar la un moment dat Ana Crudu a realizat că e singura care gătește. 

Daniela era prinsă într-o ședință foto, căci vorba aceea, plânge Instagramul dacă nu pune in Instastory.  Enervată la culme, în cadrul competiției Chefi la cuțite, Ana Crudu a luat-o la rost pe Daniela Crudu, concluzionând: "Nu pot să o las să măcelărească preparatul! Pentru ea totul e o joacă".

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest