Antena Căutare

Ooo, ce surpriză pentru Ana Crudu în finala Chefi la cuțite! Scărlătescu a făcut-o să plângă

Pentru că finala Chefi la cutite, sezonul familiilor, a coincis cu ziua de naștere a Anei Crudu, finalistă în echipa roșie alături de Daniela Crudu, tatăl și vărul său, chef Cătălin Scărlătescu dă dovadă că este un adevărat gentleman.

Pentru că finala Chefi la cutite, sezonul familiilor, a coincis cu ziua de naștere a Anei Crudu, finalistă în echipa roșie alături de Daniela Crudu, tatăl și vărul său, chef Cătălin Scărlătescu dă dovadă că este un adevărat gentleman.

„Când am văzut că intră Chef Cătălin cu un buchet superb de flori, special pentru ziua mea, am rămas fără cuvinte. Nu mă așteptam!”, spune Ana cu ochii în lacrimi, atunci când a văzut ce i-a pregătit cheful ei cu ocazia zilei de naștere.

Desigur, Daniela Crudu n-a ratat ocazia să se pozeze cu superbul buchet al surorii sale. Trăiască Instastory!

Trei echipe talentate luptă în cursa pentru titlu și premiul de 10.000 de Euro. Emoții fără limite, mâncare delicioasă, lacrimi de supărare, orgolii, dar și bucurie, toate se regăsesc locul în finala sezonului dedicat familiilor.

S-o ce? S-o dai încolo de finală! Chef Sorin Bontea nu poate să accepte înfrângerea: nu are nicio echipă în competiție... Miză mare în finala Chefi la Cuțite! Gina Pistol: Fiecare echipă trebuie să pregătească două dish-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x