După o aventură de zile mari prin India, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express”, cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au decis să îți ia inima în dinți și să demonstreze că se pricep nu doar la căutat indicii și călătorit prin țări exotice, ci și la...gătit!
Cei patru au venit la emisiunea „Chefi la cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea experienței de la „Asia Express”: chicken tikka masala, dal, adică linte cu curry și paratha, niște pâinici indiene!
Cocuța a fost cea care a căutat rețetele și a condus echipa, doar că lucrurile nu au mers precum se aștepta și situația a scăpat imediat de sub control!
Ana Morodan s-a enervat imediat, dar nici colegii de echipă nu au părut să se descurce mai bine în bucătărie! Ce a ieșit? Un spectacol de zile mari și un verict pe măsură!
Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Chefi la cuțite”!
Familia Cilică a descoperit rețeta fericirii! Ce ingrediente are o căsnicie de succes? „Hai, nevastă, să gătim/Pe chefi ... Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele sezonului special Chefi la cuțite...