Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Ana Morodan s-a dezlănțuit în bucătăria Chefi la cuțite și a fost spectacol! „Ăștia nu știu nimic și se isterizează...”

 

După o aventură de zile mari prin India, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express”, cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au decis să îți ia inima în dinți și să demonstreze că se pricep nu doar la căutat indicii și călătorit prin țări exotice, ci și la...gătit!

Cei patru au venit la emisiunea „Chefi la cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea experienței de la „Asia Express”: chicken tikka masala, dal, adică linte cu curry și paratha, niște pâinici indiene!

Cocuța a fost cea care a căutat rețetele și a condus echipa, doar că lucrurile nu au mers precum se aștepta și situația a scăpat imediat de sub control! 

Ana Morodan s-a enervat imediat, dar nici colegii de echipă nu au părut să se descurce mai bine în bucătărie! Ce a ieșit? Un spectacol de zile mari și un verict pe măsură!

Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Chefi la cuțite


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI