Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Florian Lazăr s-a întors la Chefi la cuțite, dar stai să vezi ce cumnat are! „Am câștigat 48.000 de euro la poker și atunci am decis...”

 

Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, a venit la emisiunea Chefi la Cuțite să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu ciocolată!

Cei patru membrii se recomandă ca fiind...extrem de mâncăcioși! Florian Lazăr a participat într-un sezon anterior al emisiunii Chefi la cuțite, așa că de data aceasta a decis să își încerce din nou forțele, dar alături de familie!

Cea mai savuroasă poveste a familiei? Alex, care într-o zi a decis să se lase de IT și să se apuce de jucat poker. În momentul în care a câștigat 48.000 de euro, el și-a luat familia și a plecat prin lume, să viziteze cât mai multe țări! 

Revederea lui Florian cu chefii a fost una de-a dreptul emoționantă, dar verdictul va fi dat de gustul acestui cheesecake cu ciocolată pe care au ales să-l pregătească, la Chefi la cuțite!

Emoțiile au fost mari, dar cele trei cuțite primite au produs un val uriaș de bucurie pentru cei patru bucătari!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI