Antena Căutare

Chefi la cuțite. Familia Observator jurizează farfuriile gătite de chefi alături de cele trei familii, în primul battle

Ca în sezoale trecute "Chefi la cuțite", invitați speciali au poposit la masa jurizării și sunt cei care vor decide soarta echipelor. În primul battle din sezonul dedicat familiilor, marea familie a jurnalului de la Antena 1, Observator, va avea un cuvânt de zis.

Ca în sezoale trecute "Chefi la cuțite", invitați speciali au poposit la masa jurizării și sunt cei care vor decide soarta echipelor. În primul battle din sezonul dedicat familiilor, marea familie a jurnalului de la Antena 1, Observator, va avea un cuvânt de zis.

Valentin Butnaru, Olivia Păunescu, Andreea Țopan sau Octavia Geamănu sunt doar o parte dintre cei care gustă din preparatele sofisticate gătite de chefi și de către cele trei familii cu tunici roșii, galbene și mov, în prima confruntare pe echipe.

Primele farfurii, cele gătite de cei chefi alături de familii, au ajuns în fața celor 11 jurați. Familia Observator dă verdictul. Cine este marele câțtigător?

Chefi la cuțite. Battle 1. Scărlătescu, scos din minți de colegii chefi Bontea și Dumitrescu: Așa gătiți voi?... Chefi la cuțite. Battle 1. Ce au femeile din ziua de azi, omoară bărbații pe aici? Al doilea preparat, bătălie între fet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x