Antena Căutare

De pe scenă, la cratiţă! Chef Scărlătescu, fermecat de Margherita de la Clejani

De pe scenă, la cratiţă! A venit şi rândul Clejanilor să intre în bucătărie şi să demonstreze că ei se descurcă în orice situaţie. Juraţii de la "Chefi la Cuţite" au rămas mască! În special Chef Scărlătescu, care a rămas impresionat de Margherita de la Clejani.

De pe scenă, la cratiţă! A venit şi rândul Clejanilor să intre în bucătărie şi să demonstreze că ei se descurcă în orice situaţie. Juraţii de la Chefi la Cuţite au rămas mască! În special Chef Scărlătescu, care a rămas impresionat de Margherita de la Clejani.

Zarurile au fost aruncate pentru sezonul special Chefi la cuțite, iar aseară, jurații au extras culorile tunicilor în care vor lupta alături de echipele alese. De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea la bancurile de lucru familii formate din câte patru concurenți care, adeseori sunt din generații diferite, dar uniți de aceeași pasiune: gastronomia.

Vezi și: Iată cum arată echipele celor trei chefi în sezonul special "Chefi la cuțite"!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele sezonului special Chefi la cuțite... Preparate de fine dining, în ultima ediție de jurizări pe nevăzute a sezonului special Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x